Βγες Έξω | Κηφισιά: Pig Out

0 1

Πάει πάρα πολύς – πολύς καιρός που έχω να ανανεώσω αυτήν τη στήλη και πάει πολύς καιρός επίσης που έχω να βγω έξω. Λίγο η καθημερινότητα της Αθήνας, λίγο οι προετοιμασίες του γάμου, λίγο ότι μεγαλώσαμε (δε νομίζω ότι προλογίζω καλά το θέμα μου) και πλέον, ολοένα και περισσότερο μαζευόμαστε σε σπίτια ή/και σε παιδικά party (κάπου εδώ ξεκινούν τα unfollow) παρά κάπου «εκτός».

 

Την περασμένη Παρασκευή όμως είπα να το ρίξω λίγο έξω με αφορμή τις εκκρεμότητες που είχα να συζητήσω με τη μέλλουσα κουμπάρα μου (τη μισώ αυτή τη λέξη, το ίδιο και εκείνη). Δεν είχα κάποια ιδιαίτερη προτίμηση για το μέρος έτσι την άφησα να επιλέξει και μεταφερθήκαμε στην Κηφισιά, σε ένα από τα αγαπημένα της spot, το Pig Out (το πρώην Casa για όσους γνωρίζουν και θυμούνται).

 

Το τι ακριβώς σημαίνει Pig Out στην πραγματικότητα δεν το ξέρω και αν κάποιος γνωρίζει ας μιλήσει τώρα κάτω στα σχόλια. Κατά τα άλλα, το Pig Out είναι ένα Περουβιανό Πορτογαλικό Bar Restaurant στην πλατεία του Αγίου Δημητρίου (ναι, απέναντι από την εκκλησία), σε μια υπέροχη λευκή μονοκατοικία με κήπο.

 

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα γύρω – γύρω στέκια της περιοχής έχει καταφέρει να ΜΗΝ συγκεντρώνει τη βαβούρα της Κηφισιάς επομένως αν θες να περάσεις πραγματικές στιγμές χαλάρωσης χωρίς να είσαι αγκαλιά με τα υπόλοιπα Βόρεια Προάστια, θα σου πρότεινα να το επιλέξεις. Άλλωστε το περιβάλλον του, ντυμένο κυρίως στα λευκά, και η διακόσμηση σε κάνουν να αισθάνεσαι πως έχεις μεταφερθεί για λίγο σε κάποιο νησί. Απλώσου στις αναπαυτικές μαξιλάρες και σταμάτα να σκέφτεσαι για λίγο ότι σε αγχώνει…

 

Από την κουζίνα δεν δοκίμασα πολλά αλλά αυτά που επιλέξαμε (μια σαλάτα με κινόα και μια άλλη με ντοματίνια, sorry δεν θυμάμαι ακριβώς τα ονόματα τους) με άφησαν ικανοποιημένη τόσο σε ποιότητα – αντιλαμβάνεσαι πως σεφ και ιδιοκτήτες έχουν επενδύσει στην πρώτη ύλη – όσο και σε τιμή, αν αναλογιστεί κανείς το αυτονόητο: είναι ένα Περουβιανό Πορτογαλικό Bar Restaurant, σε μια λευκή, μεγάλη μονοκατοικία στην Κηφισιά!!!

 

Πριν εγκαταλείψουμε να πούμε ότι έχει και cocktails τα οποία επίσης προσφέρονται σε καλές τιμές και είναι εξαιρετικότατα. Εγώ επέλεξα ένα με ρούμι και πουρέ ανανά στο οποίο βέβαια χρειάστηκε να σκουπήσω 45 φορές τον πουρέ που ξεχείλιζε.

 

Για το τέλος το μόνο αρνητικό που έχω να αναφέρω είναι ο κόσμος αλλά δεν ξέρω αν η μια φορά που πήγα είναι ικανή για να βγει κάποιο πόρισμα.

 

Αφενός όπως προανέφερα είναι…λίγος! Δηλαδή για Παρασκευή βράδυ (φτάσαμε κατά τις 7-8 νομίζω και φύγαμε καλές 12) είχε 5-6 παρέες; Αν θες πραγματικά την ησυχία σου τότε πήγαινε τώρα κιόλας αλλά αν θες να νιώθεις ότι υπάρχει γύρω σου μια παραπάνω κοινωνική συναναστροφή, πήγαινε αλλά κράτα καλύτερα μικρό καλάθι.

 

Αφετέρου οι ηλικίες. Εμείς είμαστε στο group 35-40 και όποιος άλλος έμπαινε ήταν κατά Μέσο όρο 55+++ ΕΚΤΟΣ από ένα ζευγαράκι που έκατσε απέναντί μας και το οποίο όχι μόνο ήταν 20 χρονών (μπορεί και 18-19) αλλά ήταν απόλυτα διαχυτικό σε ότι αφορά στην μεταξύ του συναναστροφή. Κοινώς η φάση ήταν GET A ROOM!

 

Εσείς, έχετε επισκεφθεί το Pig Out;

ελάτε να συζητήσουμε κάτω στα σχόλια

Facebook @watabout.gr

Ακολουθήστε με στο Instagram @w.at.about

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *