Για ¨Αισιόδοξο¨ Brunch, στο RAKKAN Bar Lounge Restaurant!

0 1

Κάποιοι έχουν ταυτίσει την Κυριακή με την κατάθλιψη του ερχομού της Δευτέρας και κάποιοι άλλοι με την Αισιοδοξία που σου προσφέρει η μοναδική μέρα της εβδομάδας κατά την οποία μπορείς να χαλαρώσεις – όσο μπορείς – και να περάσεις ευχάριστα τις ώρες σου κάνοντας πράγματα που αγαπάς.

Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, συνέχισε να διαβάζεις γιατί αυτό το θέμα αφορά στην Αισιοδοξία που μπορεί να κρύβεται σε ένα Brunch! Κάτι που εγώ αγαπώ σίγουρα και ειδικά τις Κυριακές!

Το RAKKAN Bar Lounge Restaurant βρίσκεται στην καρδιά της Κηφισιάς. Μιας περιοχής που είναι ΙΔΑΝΙΚΗ για Κυριακάτικες βόλτες μέσα στο πράσινο και στον ήλιο. Το όνομά του στα Ιαπωνικά σημαίνει Αισιοδοξία και αν ακόμη δεν έχεις καταφέρει να την εντωπίσεις στα φημισμένα του sushi αλλά και στα καταπληκτικά, signature cocktails του, τότε σίγουρα οι γευστικές επιλογές που σου προσφέρει κάθε Σαββατοκύριακο (13.00 – 17,00) θα σε κάνουν να σηκωθείς από τον καναπέ και να αναπτερώσεις το ηθικό και τον ουρανίσκο σου.

Η κουζίνα του χαρακτηρίζεται ως fusion Euroriental όπου σε απλά ελληνικά σημαίνει Ασιάτικη αλλά με αρκετές επιρροές από Ευρώπη και λίγο πιο συγκεκριμένα από Μεσόγειο.

Ο λόγος που αξίζει να πας δεν είναι ένας αλλά πολλοί και στους συστήνω με τη μορφή πιάτων τα οποία μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να ξεχωρίσω καθώς είναι πραγματικά από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει στη ζωή μου!

Όπως για παράδειγμα το αγαπημένο μου (να, ξεχώρισα ένα), πολύ ΔΥΝΑΤΟ, Sandwich με βασιλικό καβούρι και μαρμελάδα τομάτα – chili (12,00 ευρώ), τα – θέλω το κρακ να ακούγεται – Αυγά benedict με miso σολομό και σπανάκι (12,00 ευρώ), τα τέλεια μαγειρεμένα Αυγά Scrambled με -δώσε προσοχή – donuts πατάτα & bacon (9,00 ευρώ), τα Τacos μοσχαριού με wasabi coleslaw (13,00 ευρώ) και φυσικά……………. τα Burgers!

Μη κάνεις το λάθος και φύγεις χωρίς να δοκιμάσεις το εξωτικό Perouvian Souffle με παγωτό καρύδα!

Ευτυχώς, ξημερώνει Σάββατο!

Rakkan Bar Lounge Restaurant, τηλ.: 21 0808 7941
Διεύθυνση Λεωφ. Κηφισίας 238-240 Κηφισιά, 14562
Facebook: facebook.com/RakkanBarLoungeRestaurant
Instagram: @rakkanrestaurant

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *