Επιτέλους, Αυτήν Τη Λάμψη Θέλω | Το Προϊόν Που Με Έκανε Να Το Φωνάξω | Laura Mercier Tinted Moisturizer Natural Skin Perfector SPF 30!

0 1

Σας έχει τύχει ποτέ να δείτε κάποιο βίντεο, να διαβάσετε για κάποιο προϊόν και αμέσως μετά να το αναζητήσετε μανιασμένα για να το αποκτήσετε; Αυτό έπαθα εγώ όταν πριν 1 χρόνο (νομίζω), παρακολούθησα το βίντεο της NikkieTutorials. Την “master” του full glam makeup η οποία αποφάσισε να κάνει την υπέρβαση – για την ίδια – και να παρουσιάσει ένα look απόλυτα φυσικό και “καθημερινό” – ότι αναζητούν οι περισσότερες γυναίκες συνήθως – το οποίο όμως να σε κάνει να δείχνεις λαμπερή, ακόμη και όταν η επιδερμίδα σου δεν είναι και τόσο…

Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα μεγάλες προσδοκίες από το βίντεο γιατί έχω παρακολουθήσει άπειρα τέτοια και στο τέλος το αποτέλεσμα είναι είτε “βαρετό” και συνηθισμένο, είτε το άτομο καταλήγει να βάζει τόνους highlighter, να τραβάει κάποια γραμμή eyeliner και γενικά να κάνει πράγματα που εγώ δεν μπορώ ή δεν θα μπω στη διαδικασία να κάνω. Μέχρι που ξεκίνησε να εφαρμόζει το Tinted Moisturizer Illuminating της Laura Mercier και ήταν σα να έβγαλε κάποιον άσσο από το μανίκι της. Δεν θυμάμαι να με έχει καθηλώσει τόσο έντονα κάποιο προϊόν και να πηγαίνω συνέχεια πίσω τη σκηνή για να παρακολουθήσω την εφαρμογή του ξανά και ξανά! Σε μόλις λίγα λεπτά, είχα ήδη ανοίξει άλλη καρτέλα και το είχα προσθέσει στο καλάθι των αγορών μου!

Το Tinted Moisturizer Illuminating είναι ένα μίγμα από πέρλες, το οποίο λειτουργεί σαν ένα “ελαφρύ Photoshop” στην επιδερμίδα χαρίζοντας τη “σωστή” δόση λάμψης που χρειάζεται. Τόση – όση, ώστε να μη δείχνει λιπαρή, όμως ούτε και “βαρετή”. Θα έλεγα οτι είναι σαν μετάξι. Η κάλυψη του είναι διακριτική και το φινίρισμα του είναι τόσο φυσικό, προσφέροντας το εφέ “η επιδερμίδα μου, αλλά καλύτερη”. Παράλληλα ενυδατώνει, ενώ διαθέτει και δείκτη προστασίας, από τον ήλιο και τους βλαβερούς παράγοντες του περιβάλλοντος. Επομένως συνδυάζει όλα τα οφέλη ενός πολύ καλού προϊόντος skincare, με makeup! Τέλος, ακριβώς επειδή γίνεται ένα με την επιδερμίδα και την απόχρωση του δέρματος – με τον πιο φυσικό τρόπο – δεν χρειάζεται να είστε τόσο “ακριβείς” ως προς την εφαρμογή του. Πράγμα τέλειο για όλες εμάς (εργαζόμενες και μη, μητέρες….) που το πρωί έχουμε ελάχιστα λεπτά στη διάθεσή μας για μακιγιάζ!

Αν δεν κάνω λάθος, πρόσφατα άλλαξε συσκευασία, όνομα (πλέον το βρίσκετε ως Τinted Moisturizer Natural Skin Perfector SPF 30) και φόρμουλα – πόσο ακόμη καλύτερη;;;; – και ανυπομονώ να το δοκιμάσω!

…και επειδή είμαι σίγουρη οτι θέλετε να το δείτε, αυτό είναι το βίντεο της NikkieTutorials που με έκανε να λυσσάξω το αγοράσω.

Ελάτε να συζητήσουμε στα σχόλια!

My Youtube channel

Follow me on Instagram @elena_ioannidou_lamaj

Facebook @watabout.gr

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *