Η Ενάμιση Έτους Κόρη Μου, Βουρτσίζει Μόνη Τα Δόντια Της | Χάρη Στη Νέα Σείρα Στοματικής Φροντίδας ISSA Baby Της FOREO!

0 2

Όταν πριν 2 μήνες επισκέφτηκα την οδοντίατρο μας για τον τυπικό καθαρισμό, το χαμόγελό μου πάγωσε! Όχι ότι δεν το γνώριζα αλλά μου τόνισε ότι έχω ήδη αργήσει πάρα πολύ να μάθω στη Βαλέρια να βουρτσίζει τα δόντια της (με τη βοήθεια μου στην αρχή προφανώς) καθώς αν τα νεογιλά δόντια χαθούν πρόωρα από τερηδόνα (που αυτό είναι το βασικό πρόβλημα), τα μόνιμα δόντια φύονται στραβά και για να με ενθαρρύνει – ότι δεν είναι δύσκολο – μου είπε ότι ο γιος της χρησιμοποιεί μόνος του ηλεκτρική οδοντόβουρτσα από 1 έτους. Ναι αλλά έχει μαμά οδοντίατρο, σκέφτηκα…

Ομολογώ ότι δεν είχα βρει το χρόνο να λάβω τη σωστή πληροφορηση σε σχέση με τα ασφαλή προϊόντα που αφορούν σε αυτό το κομμάτι και ανταποκρίνονται στην (πολύ μικρή) ηλικία της και μεταξύ μας γνώριζα ότι η Βαλέρια ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να καθόταν να της βουρτσίσω τα δόντια. Και κάπως έτσι, με όλα της τα δοντάκια να έχουν βγει από νωρίς, περίπου στους 15 μήνες (τώρα είναι 17 μηνών) αγόρασα την πρώτη της οδοντόβουρτσα (την φυσική οδοντοβουρτσα από Bamboo της SMILE BAMBOO  η οποία δεν περιέχει χημικά, πλαστικό, είναι αντί βακτηριδιακή και οικολογική, τόσο η ίδια όσο και η συσκευασία της) και οδοντόκρεμα (της frezyderm για την πρώτη οδοντοφυΐα, χωρίς φθόριο, με φυσική δράση κατά της μικροβιακής πλάκας που προκαλεί τερηδόνα).

Όλα καλά και όλα ωραία και κανένα πρόβλημα δεν (θα) είχα αλλά όπως το είχα φανταστεί… 15 μηνών μωράκι / παιδάκι την βρήκε παιχνίδι, προτιμούσε να τη δαγκώνει / μασάει, δεν με άφηνε να τη βουρτσίσω όπως «έπρεπε» και γενικά ήταν όλο ένα «λάθος». Εννοείται πάρα πολύ σύντομα οι τρίχες της οδοντόβουρτσας άνοιξαν και λόγω του ότι ήταν ξύλινη, έτσι όπως την έσφιγγε δυνατά στο στόμα της με εμένα να προσπαθώ παράλληλα να σώσω οτιδήποτε και αν σώζεται (που λέει και το τραγούδι), ένιωθα ότι θα τραυματιστεί. Έπρεπε να βρω άμεσα PLAN B. Και το βρήκα!

Η FOREO, ο σουηδικός γίγαντας της skincare περιποίησης και ευεξίας ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΙΜΩ ΚΑΙ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΝΩ όπως ΣΥΣΤΗΝΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ, λάνσαρε νέα προϊόντα, αποκλειστικά αφιερωμένα στα παιδιά: τις ISSA baby και ISSA kids sonic οδοντόβουρτσες.

Η νέα οδοντόβουρτσα ISSA baby sonic αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τη στοματική φροντίδα του παιδιού που βρίσκεται στην ηλικία από 0 έως 4 ετών. Όπως μου είπε και η οδοντίατρος μας (Λίντα, χαιρετισμούς) πρέπει να ξεκινήσουμε το βούρτσιμα με το που σκάσει μύτη το πρώτο δοντάκι! Η προηγμένη τεχνολογία των TSonic παλμών της οδοντόβουρτσας ISSA baby αφαιρεί τη πλάκα, ενώ τα εξαιρετικά απαλά silicone bristles δεν προκαλούν ερεθισμό τα δόντια ή τα ούλα.

Επίσης, η ISSA baby οδοντόβουρτσα, προσφέρει λειτουργία μασάζ σε συνδυασμό με τον ανθεκτικό και ασφαλή σχεδιασμό ιδανικό για τα παιδιά από 0 έως 4 ετών. Και λέμε 0 γιατί πολλά μωράκια υποφέρουν από τα πρησμένα ούλα επομένως εδώ έρχεται η συγκεκριμέμνη λειτουργία να τα ανακουφίσει, κάνοντας τους μασάζ!!!! Όπως μου εξήγησε η Λίντα (η οδοντίατρος καλέ) δεν είναι μόνο η στοματική υγιεινή που πρέπει να προληφθεί από νωρίς αλλά και να μάθουν από πολύ μικρά την «παρέμβαση» που κάνει η μαμά στο στόμα με την οδοντόβουρτσα ώστε να μην την αρνούνται μεγαλύτερα…. Αυτό δηλαδή που συνάντησα και εγώ περίπου, με τη Βαλέρια!

Στην πράξη τώρα. Ξέρω ότι το κόστος θα φανεί αποτρεπτικό σε πολλούς ΑΛΛΑ ακούστε με, είναι μια οδοντόβουρτσα που όμοια της δεν υπάρχει (να βγει και για ενήλικες παρακαλώ) καθώς οι τρίχες τις ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ και την κρατάς «για πάντα» σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη οδοντόβουρτσα που θέλει αλλαγή. Είναι έτσι φτιαγμένη που δεν μαζεύει μικρόβια, βακτήρια ή οτιδήποτε άλλο που να την κάνουν να χρειαστεί αντικατάσταση και η κεφαλή της είναι πολύ μαλακή. Κάνει καταπληκτικό μασάζ στα δόντια και επειδή μοιάζει και με παιχνίδι, μέσα σε 1 μήνα χρήσης, το βούρτσισμα για τη Βαλέρια έγινε πλέον παιχνιδάκι χωρίς να χρειάζεται να παρέμβω εγώ καθόλου. Την κρατάει μόνη της, απολαμβάνει τη δόνηση και την μετακινεί με μεγάλη ευκολία και άνεση σε όλα τα δόντια!

Στα extra: Με μία μόνο φόρτιση μπορείτε να πραγματοποιήσετε έως και 480 χρήσεις κι έτσι δεν χρειάζεται να θυμηθείτε να τη φορτίσετε!

Επίσης,περιλαμβάνει ενσωματωμένο έξυπνο χρονόμετρο, το οποίο δονείται κάθε 30 δευτερόλεπτα για να υπενθυμίζει στο παιδί να μετακινηθεί στα επόμενα σημεία του στόματος. Επιπλέον, μετά από 2 λεπτά, μία φωτεινή ένδειξη σε σχήμα χαμόγελου ανάβει για να ανταμείψει το παιδί για τη καταπληκτική δουλεία του.

Οι οδοντόβουρτσες ISSA baby, ISSA kids και όλη σειρά στοματικής φροντίδας της FOREO είναι διαθέσιμες στο https://www.foreo.com/.

Share your love

My Youtube channel

Follow me on Instagram @elena_ioannidou_lamaj

Facebook @watabout.gr

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *