Η Νέα Sonic Οδοντόβουρτσα Issa 3 Της Foreo Δεν Χρειάζεται Φόρτιση!

0 0

(παρά μόνο, 1 φορά το χρόνο!)

Η σουηδική FOREO είναι για εμένα η APPLE στο χώρο της ομορφιάς, της στοματικής υγιεινής και του well being γενικότερα. Και στις δύο αυτές εταιρείες θα συναντήσεις την πρωτοπορία, την εξέλιξη, την αγάπη για την τεχνολογία και το μίσος… για τα καλώδια! Στη νέα ISSA 3 – την 1η ηχητική οδοντόβουρτσα από σιλικόνη που συνδυάζει φροντίδα 4-σε-1 για δόντια, γλώσσα, ούλα και μάγουλα συνάντησα πρόσφατα όλα αυτά και ακόμη περισσότερα!

Πριν καιρό σας είχα μιλήσει για το πως η ενάμιση – τότε – έτους κόρη μου έμαθε να βουρτσίζει τα δόντια της σαν ¨εξπερτ” χάρη στην ISSA Baby Της FOREO και για να είμαι ειλικρινής αυτό που σκέφτηκα ήταν “αχ και να είχα μια αντίστοιχη οδοντόβουρτσα και για εμένα”. Λίγους μήνες αργότερα οι “προσευχές” μου εισακούστηκαν και πλέον στο μπάνιο μου υπάρχει η ISSA 3. Η μοναδική οδοντόβουρτσα, εξοπλισμένη με μία επαναστατική τεχνολογία που της επιτρέπει να παραμένει φορτισμένη για έως και έναν ολόκληρο χρόνο με μία μόνο φόρτιση (τέλος οι “καυγάδες” με τον Κωνσταντίνο για το ποιανού η οδοντόβουρτσα θα βρίσκεται στον φορτιστή).

Εκτός λοιπόν του οτι δεν μπλέκω πλέον με καλώδια, παρακαλώδια, φορτιστές κτλ και έχω το κεφάλι μου ήσυχο, το άλλο μαγικό που έχω λατρέψει είναι πως – όπως κάθε συσκευή της FOREO – όταν “ολοκληρώνει τη δουλειά της ” απενεργοποιείται μόνη της! Ετσι και η ISSA 3, μόλις περάσουν τα 3 λεπτά που χρειάζονται για να βουρτσιστούν σωστά τα δόντια – ναι αυτός είναι ο “κανονικός” χρόνος – κλείνει μόνη της! Κυρία!

Επιπλέον

  • Διαθέτει 16 διαφορετικούς T-Sonic παλμούς και υβριδική κεφαλή από σιλικόνη, ανθεκτική στα βακτήρια, σχεδιασμένη να ακολουθεί το φυσικό σχήμα της στοματικής κοιλότητας.
  • Επαναφορτίζεται μέσω USB και η μπαταρία διαρκεί έως 365 μέρες για τη μέγιστη άνεση
  • Η καινοτόμος κεφαλή Hybrid Wave Brush Head προσφέρει 2 φορές ισχυρότερο αναζωογονητικό καθαρισμό δοντιών και απαλό μασάζ ούλων, ενώ παράλληλα με την πίσω πλευρά καθαρίζει τη γλώσσα και τα μάγουλα, βελτιώνοντας τη στοματική υγιεινή αποδεδειγμένα κατά 140%, ενώ ο εργονομικός σχεδιασμός εξασφαλίζει ότι θα φτάσει παντού
  • Είναι 100% αδιάβροχη, φέρει ειδικό Travel Lock καθώς και ειδική θήκη ταξιδιού (για όταν θα κάνουμε ξανά ταξίδια).

Για το τέλος αφήνω αυτό που θα σκεφτείτε όλοι. Την τιμή. Όπως είχα πει και σε μια ξαδέρφη μου πριν καιρό σε μια συζήτηση που είχαμε για το Foreo Luna Mini 3, αν έβαζες στην άκρη λίγα – λίγα χρήματα κάθε φορά που το σκεφτόσουν, τώρα θα το είχες ήδη πάρει! Όλα τα προϊοντα της FOREO αποτελούν για εμένα μια προσωπική επένδυση αφού όπως μου έχουν αποδείξει έμπρακτα, αρκούν “για μια ζωή¨, την οποία φροντίζουν να κάνουν πραγματικά… πανέμορφη!

Πριν φύγεις…

My Youtube channel

Follow me on Instagram @elena_ioannidou_lamaj

Facebook @watabout.gr

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *