Κάτσε Μέσα | Σειρά: The Sinner!

0 3

Δεν ξέρω ποιο σαδιστικό μυαλό αποφάσισε να προβληθεί η 7η season του Game Of Thrones μέσα στο – ελληνικό – κατακαλόκαιρο αλλά κοίτα τώρα να δεις που επιστρέψαμε | ναι, επέστρεψα και εγώ. Και από τις διακοπές, και σε αυτό το blog και γενικά | και τώρα δεν έχουμε τίποτα να δούμε.

 

Που χειμωνιάζει και μια αυτοκτονία με πιάνει…

 

Μια τέτοια μουρμούρα μας (με) έπιασε στο γραφείο και κάπως έτσι πληροφορήθηκα για το The Sinner.

 

Η σειρά προβάλλεται τώρα στην Αμερική και δείχνει να έχει αγαπηθεί ήδη από το κοινό. Πρωταγωνίστρια είναι η Jessica Biel η οποία αφενός παραμένει ανέγγιχτη από το χρόνο |από τότε που τη γνωρίσαμε όλοι το 1996 στο 7th Heaven | αφετέρου παίζει την κόρη μιας βαθύτατα θρησκόληπτης – και κατά συνέπεια καταστροφικής – γυναίκας το οποίο αποτελεί επίσης σύμπτωση με το γεγονός του ότι στο 7th Heaven έπαιζε την κόρη του Παπά (ο οποίος ήταν πιο cool από τη θρησκόλυπτη, τωρινή μάνα).

 

Κατά τα άλλα…

 

Το The Sinner ξεκινά με τη Jessica Biel να παθαίνει ένα άνευ λόγου και αιτίας αμόκ και να σφάζει μπροστά στα μάτια απείρων λουόμενων έναν άγνωστο νεαρό άντρα, με το μαχαιράκι που μόλις 2 λεπτά πριν, καθάριζε αχλάδι για το παιδί της.

 

Τα επεισόδια εξελίσσονται σε must see εφόσον ξεκινούν μια αναδρομή στο παρελθόν η οποία συμπορεύεται με το παρόν για να ξεδιπλώσει μια σειρά από μυστήρια που έρχονται στο φως και σε κάνουν να ανυπομονείς για να δεις το επόμενο!

 

αν την έχετε δει αφήστε μου σχόλια

και αν έχετε να μου προτείνετε και άλλες σειρές

για να βγάλω το χειμώνα, αφήστε μου πληροφορίες!

 

σας αγαπώ!

 

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *