Κάτσε Μέσα | Ταινία: The invisible Guest | Το καλύτερο αστυνομικό θρίλερ αν μείνεις σπίτι απόψε!

0 1

Είχα πάρα πολύ καιρό να δω ένα τόσο καλό αστυνομικό θρίλερ, το οποίο κρατάει τον θεατή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό!

Η υπόθεση: Ο Αντριάν Ντόρια, ένας επιτυχημένος νεαρός επιχειρηματίας, κατηγορείται για το φόνο της ερωμένης του, καθώς ξύπνησε τραυματισμένος δίπλα στο πτώμα της μέσα στο κλειδωμένο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Τώρα, μαζί με μια κορυφαία δικηγόρο που έχει προσλάβει, έχουν μόλις τρεις ώρες καιρό για να ανακαλύψουν τι πραγματικά συνέβη.

H γνώμη μου: Η ταινία αυτή αξίζει όλα τα αστέρια του κόσμου! Είναι ισπανική και προβλήθηκε πρώτη φορά το 2016. Είναι γεμάτη σασπενς και ανατροπές που κάνουν το θεατή όχι μόνο να μη θέλει να σηκωθεί από τη θέση του και τα 106 λεπτά που διαρκεί αλλά να σκέφτεται, να υποθέτει και να ανατρέπει όλα όσα νόμιζε ξανά και ξανά! Εκεί που αγαπάς έναν χαρακτήρα ξαφνικά αλλάζεις γνώμη, ο καλός γίνεται κακός και μετά πάλι καλός. Όλοι τελικά είναι ένοχοι ή μήπως όχι; Προσωπικά μου θύμισε πάρα πολύ το «Συνήθεις Ύποπτοι» με τον Kevin Spacey και χάρηκα ακόμη περισσότερο που υπάρχουν τόσο αξιόλογοι καλλιτέχνες και παραγωγές και εκτός Hollywood..και ένα παραπάνω επειδή είναι από τη “δεύτερη πατρίδα μου” την Ισπανία!

Θα τη βρείτε διαθέσιμη στο Netflix.

αν την έχετε δει αφήστε μου σχόλια

και αν έχετε να μου προτείνετε και άλλες αντίστοιχες για να βγάλω το χειμώνα,

 αφήστε μου πληροφορίες!

Το κανάλι μου στο Youtube | κάνετε subscribe, εδώ

Facebook @watabout.gr

Ακολουθήστε με στο Instagram @w.at.about

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *