Κάτσε Μέσα | Ταινία: The Light Between Oceans!

0 1

Όπως συμβαίνει όταν ερωτεύεσαι και ως δια μαγείας βλέπεις τον άνθρωπο που σε ελκύει, παντού… έτσι και στην περίπτωση μου, από το τότε που «ανακάλυψα» το νέο μου girl crush, την Alicia Vikander, πέφτω συνέχεια πάνω σε ταινίες της.

 

Το The Light Between Oceans έχει ένα πολύ καλό cast (Rachel Weisz, Michael Fassbender) και μια ιδιαίτερη ιστορία να μοιραστεί.

 

Υπόθεση

Ο Tom (Βετεράνος Πολέμου) θέλει να αφήσει πίσω του το παρελθόν που τον στοιχειώνει και αποφασίζει να γίνει φαροφύλακας σε μια απομωνομένη ακτή, στην Αυστραλία. Γνωρίζει την Isabel, όπου την ερωτεύεται αμέσως και την παντρεύεται.

 

Η ίδια, επιθυμεί πάρα πολύ να αποκτήσει ένα παιδί αλλά η ζωή της έχει ετοιμάσει δυστυχώς άλλα σχέδια… Ένα πρωί, διασώζουν ένα κοριτσάκι από πνιγμό και το κρατούν ως «Δώρο Θεού» για να το μεγαλώσουν.

 

Λίγα χρόνια αργότερα θα ανακαλύψουν τυχαία τη βιολογική μητέρα της μικρής και θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή και των τεσσάρων.

 

Η γνώμη μου

Για αρχή δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε συνεπάρουν όλα αυτά τα τοπία – ειδικά αν λατρεύεις τη θάλασσα – ακόμη και σε αυτήν την ταινιά που βγάζει αρκετές δόσεις μελαγχολίας.

 

Όπως ανέφερα, η Alicia Vikander είναι ένα άκρως ερωτεύσιμο πλάσμα. Σε κάθε πλάνο θαυμάζεις την πραγματική ομορφιά της.

 

Ενώ η ροή της είναι σχετικά αργή… ξεκινά καλά αλλά κάπου στη μέση κάνει μια σχετική «κοιλιά» με εσένα να αναρωτιέσαι γιατί οι πρωταγωνιστές δρουν όπως δρουν και όχι «φυσιολογικά». Ωστόσο η ηθοποιάρα Rachel Weisz «προσγειώνει» την κατάσταση και στο τέλος η ταινιά σου αφήνει πολύ δυνατά συναισθήματα.

 

Φυσικά, πάλι έκλαψα!

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *