Κάτσε Μέσα | ZARA Home: Αρωματικά κεριά για τέλεια ατμόσφαιρα!

0 2

Μεγαλώνοντας (δεν ξεκινά καλά το άρθρο) συνειδητοποιείς πως αρχίζεις να δίνεις σημασία σε πράγματα τα οποία δεν σε «αφορούσαν»  –  και τόσο  –  όταν ήσουν πιο νέος. Ένα από αυτά είναι η διακόσμηση!

 

Σίγουρα το pinterest – και το internet γενικότερα – έχουν συμβάλει σημαντικά σε αυτό και από εκεί που χάζευες την τσάντα των «ονείρων σου» ξαφνικά βρίσκεσαι να πατάς like στο πλακάκι μπάνιου, στην ταπετσαρία και στο νιπτήρα των ονείρων σου.

 

Επειδή όμως το interior – και συνολικά, το – design μπορεί να είναι ένα δαπανηρό και χρονοβόρο «hobby», αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν μικρά πράγματα τα οποία μπορούν να ομορφύνουν το χώρο μας και να μας φτιάξουν τη διάθεση.

 

Τα αρωματικά κεριά είναι από τα αγαπημένα μου! Λατρεύω να κάθομαι στις γωνιές του σπιτιού και ξαφνικά να αντιλαμβάνομαι μια όμορφη μυρωδιά στο χώρο. Αγαπώ πραγματικά να κάθομαι στο γραφείο και να βρίσκω έμπνευση, ηρεμία και χαλάρωση απλά και μόνο από ένα αρωματικό κερί.

 

Τα κεριά των ZARA Home για μένα είναι εγγύηση!

 

  • Σχεδόν όλα διατίθενται σε πολύ όμορφα, μίνιμαλ βάζα τα οποία φυσικά τα κρατάς μετά. Εγώ συνήθως τα χρησιμοποιώ είτε ως διακοσμητικά, είτε – τα πιο μικρά – για να βάζω τα πινέλα και τα μολύβια από τα καλλυντικά μου.
  • Μυρίζουν ΤΕΛΕΙΑ. Μυρίζουν ακόμη και όταν δεν τα καις και μάλιστα από χιλιόμετρο (!!!!). Το συγκεκριμένο της φωτογραφίας το έχω τουλάχιστον 2 εβδομάδες και δεν το έχω ανάψει ακόμη. Είναι δίπλα μου στο γραφείο και μυρίζει κανονικά σα να το καίω!!!
  • Όταν δε, τα ανάψεις, μυρίζει κυριολεκτικά ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!!! Αφού με τον καλό μου, λέμε για πλάκα, «σήμερα θα ανάψουμε το καλό (κερί)» γιατί πραγματικά είναι από τα λίγα οικονομικά κεριά που μυρίζουν με τόσο μεγάλη ένταση.
  • Έχουν πολύ μεγάλη ποικιλία και τα αρώματά τους είναι όλα πολύ ξεχωριστά. Κάθε φορά που ανάβω ένα νομίζω ότι μεταφέρομαι σε ένα πολυτελές σπα! Εννοείται έχω πάρει και για το σπίτι και για το γραφείο!
  • «Οικονομικά». Ομολογουμένως είναι λίιιιιιγο τσιμπημένα «για κερί». Αυτό που σας δείχνω το πήρα 12.00€ με την έκπτωση ενώ κανονικά νομίζω κάνει 20.00€ ΑΛΛΑ είναι οικονομικό αν αναλογιστεί κανείς και πάλι τη σχέση ποιότητας τιμής. Υπάρχουν «καλά» κεριά στη μισή ποσότητα από αυτό, που κοστίζουν από 40.00€ και πάνω (ναι καλά διαβάσατε) και ναι οκ κάνουν τη δουλειά τους αλλά 40.00€;;;;;; Και υπάρχουν και κεριά (βλ. ΙΚΕΑ) που ενώ είναι πιο προσιτά, μυρίζουν ΜΟΝΟ όταν τα έχεις δίπλα στη μύτη σου. Και δε σου μένει και τίποτα μετά.

 

Bonus: Τα κεριά των ZARA Home ΔΕΝ έχουν βλαβερές χημικές ουσίες

και είναι ένας παραπάνω λόγος για τον οποίο τα προτιμώ!

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *