Τα Σαμπουάν Που Εμπιστεύομαι, Δεν Είναι Κομμωτηρίου | Natura Siberica, Copenhagen Arctic Rose Shampoo, Για Ξηρά και Ταλαιπωρημένα Μαλλιά!

0 2

Ναι, αναγνωρίζω οτι ιδανικές υποψήφιες για “διαφήμιση” προιόντων μαλλιών είναι οι προικισμένες από τη φύση! Αυτές που έχουν πλούσια, μακριά, λαμπερά μαλλιά. Πολλές φορές όμως ένας αξιοζήλευτος τύπος μαλλιών δεν σημαίνει απαραίτητα οτι οφείλεται στη χάρη των προιόντων που χρησιμοποιούνται και – όπως συμβαίνει στην περίπτωσή μου – και το αντίστροφο. Μπορεί να μην δω ποτέ τα μαλλιά μου να ξεπερνάνε σε μήκος/ μάκρος τη Ραπουνζέλ και σε όγκο τον Lion King (το έχω πάρει απόφαση πλέον) αλλά έχω τη χαρά να τα βλέπω απαλά, λαμπερά και υγιή – ΕΝΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ – χάρη στα “διαμαντάκια” που – μετά από πολλές χρήσεις – με έχουν βοηθήσει. Οι σειρές μαλλιών (έχω μιλήσει ξανά, εδώ) της Natura Siberica ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία!

Ο λόγος που αγαπώ γενικά τη συγκεκριμένη μάρκα – πέρα από τα πολύ καλά της προϊόντα – είναι το γεγονός οτι έχει ΜΟΝΙΜΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ στο site της και πως κατά καιρούς (αρκετά συχνά θα έλεγα) βγάζει ένα επιπλέον (νομίζω) -30% ΣΕ ΟΛΑ! Ελάχιστες είναι οι εταιρείες από τις οποίες δέχομαι να λαμβάνω newsletter και η Natura Siberica είναι μια από αυτές, για αυτόν ακριβώς το λόγο. Τέτοια χαρά όταν το βλέπω στο inbox μου, δεν υπάρχει! Πάντα λοιπόν θα φροντίσω να βάλω στο καλάθι μου κάποιο προϊόν για μαλλιά ενώ όσο ήταν εδώ η μητέρα μου αγόρασα και για την ίδια.

Εχω δοκιμάσει διάφορες σειρές, για τις διαφορετικές – κάθε φορά – ανάγκες των μαλλιών μου (δεν με έχει απογοητεύσει ΚΑΜΙΑ) και αυτό το διάστημα αγαπώ να χρησιμοποιώ το επανορθωτικό αυτό σαμπουάν με τριαντάφυλλο – το οποίο ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ – που καθαρίζει απαλά τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, επαναφέροντας τη φυσική υγεία και λάμψη τους, κάνοντάς τα ΑΙΣΘΗΤΑ πιο λεία.

Μπαίνοντας στο link θα βρείτε όλες τις πληροφορίες και το μόνο που αξίζει εγώ να υπογραμμίσω είναι πως έχω να κόψω τα μαλλιά μου από τον περασμένο Δεκέμβριο. Όπως – ελπίζω – μπορείτε να διακρίνετε από τη φωτογραφία δεν έχω δει να σχηματίζεται ίχνος ψαλίδας, τα μαλλιά μου είναι απίστευτα απαλά μετά το λούσιμο και στέγνωμα με πιστολάκι – για μέρες – και έχουν ξαναβρει τη λάμψη τους.

ΥΓ. Όχι η εγκυμοσύνη δεν έχει παίξει κάποιο ρόλο διότι 1. Τα συμπεράσματα αυτά έχουν βγει και άλλες φορές στο παρελθόν, μετά τη χρήση των προιόντων της Natura Siberica και 2. Δεν έχω δει καμία διαφορά ως προς την ανάπτυξη τους, όπως συνήθως συμβαίνει σε άλλες εγκυμονούσες.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *