..και ύστερα ήρθαν οι νέες γεύσεις σπαγγέτι της Melissa με παντζάρι, σπανάκι και καρότο. Φυσικά μπήκαν αμέσως στο καλάθι μου γιατί τώρα που το σκέφτομαι πολύ θα μου ταίριαζε να είμαι δοκιμαστής ζυμαρικών (κάποιος θα το έχει αυτό το πόστο, δεν μπορεί!). Και μιας και είπα πόστο, σήμερα σας δείχνω πως να φτιάξετε πανεύκολο, πεντανόστιμο, κρεμώδες, σούπερ υγιεινό και σε μόλις 2 λεπτά έτοιμο, πέστο με σπανάκι, με το οποίο επέλεξα να συνοδεύσω τα σπαγγέτι μου!
Υλικά
- 100 γρ. Σπανάκι
- 120 γρ. ελαιόλαδο
- 60 γρ λευκά αμύγδαλα, ανάλατα
- τριμμένη παρμεζάνα ή οτι άλλο τυρί έχετε/ σας αρέσει
*σκόρδο για τους “παραδοσιακούς”. Εγώ, έχω πει ξανά πως δεν το χρησιμοποιώ.
Προσθέτουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και πολτοποιούμε. Αυτό ήταν.
Διατηρείται στο ψυγείο για 3-4 μέρες.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση για μπρουσκέτες, για γέμιση σε wrap, σε pizza αλλά και σε sandwich.
Σε αυτήν τη συνταγή χρησιμοποίησα τα σπαγγέτι της Melissa με παντζάρι, τα οποία γίνονται σε 8 με 9 λεπτά και η διακριτική τους γεύση ταιριάζει τέλεια με το συγκεκριμένο πέστο!
Θα χαρώ πολύ αν φτιάξετε τη συνταγή και μου στείλετε τις φωτό σας κάνοντας με tag/mention στο instagram
My Youtube channel
Follow me on Instagram @elena_ioannidou_lamaj
Facebook @watabout.gr
Leave a Reply