Τώρα Και Η Σκιά Ματιών Μένει Σπίτι aka Στη Θέση Της | Kiko Milano Neutral Eye Base!

0 1

(και) Σε αυτό το lockdown εσύ και η σκιά ματιών σου έχετε κάτι κοινό: “Επιβάλλεται” να μείνετε στη θέση σας. Εσύ (εύχομαι για όλους μας) προσωρινά αλλά εκείνη, όσο το δυνατόν “για πάντα”. Σήμερα λοιπόν κρίνω πως ήρθε η στιγμή να γράψω για τη neutral eye base της KIKO Milano η οποία “εξουδετερώνει” το χρώμα των βλεφάρων – βασικό, χωρίς να τα βάφει λευκά/μπεζ – τονίζει το χρώμα της σκιάς ματιών και της επιτρέπει να μένει στη θέση της ΟΛΗ ΜΕΡΑ! Γιατί αν δεν είναι τώρα ευκαιρία να τονίσεις το βλέμμα σου, πότε;

Όπως είχα αναφέρει στα insta stories μου, ήθελα το illuminating αλλά μάλλον από λάθος έβαλα αυτό στο καλάθι μου και το κατάλαβα φυσικά όταν ήρθα σπίτι. Ώστοσο δεν πτοήθηκα και του έκανα αρκετά test μέχρι σήμερα. Έχοντας δοκιμάσει αρκετά eye primers, αυτό που με κάνει να το ξεχωρίζω είναι το γεγονός του οτι ενώ μοιάζει να έχει χρωστική – σε αντίθεση με άλλα – ΔΕΝ αφήνει χρώμα πάνω στα βλέφαρα και έτσι δεν αλλοιώνει ΚΑΘΟΛΟΥ την απόχρωση της σκιάς. Αντίθετα, προσφέρει μια ομοιόμορφη βάση στα βλέφαρα και σου επιτρέπει να δημιουργήσεις, χωρίς να φέρνει εμπόδια στο blending και γενικά στην τοποθέτηση των υπόλοιπων eye products.

Η σύνθεση του είναι κρεμώδης, ωστόσο τη μια φορά που το άπλωσα με το πινέλο του concealer, οι τρίχες του μετά από λίγο “μαρμάρωσαν” (δεν έχω ιδέα γιατί), επομένως στην πορεία έχω επιλέξει να το απλώνω με τα δάχτυλα ή με σφουγγαράκι. Το στόμιο του είναι αρκετά εύχρηστο, ώστε να μην ξοδεύεις περιττή ποσότητα και φυσικά το αποτέλεσμα σε ανταμοίβει καθώς η σκιά μένει πραγματικά στη θέση της για πάρα, πάρα, πάρα πολλές ώρες!

Θα το βρείτε εδώ μαζί με τη Νέα Χριστουγεννιάτικη Συλλογή της KIKO Milano που αν δεν ήμουν με το ένα πόδι στο μαιευτήριο, θα την αγόραζα ΟΛΗ!

Share your love

My Youtube channel

Follow me on Instagram @elena_ioannidou_lamaj

Facebook @watabout.gr

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *