Φτιάξτε Το Glass Skin Των Ονείρων Σας | l’oreal Infallible Illuminating Primer

0 1

Τα προϊόντα μακιγιάζ και οι τεχνικές έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ, που καμιά φορά τα πιο εντυπωσιακά φίλτρα και εφέ, ωχριούν μπροστά στο αποτέλεσμα που δίνει ένα makeup look! Φανερά επηρεασμένη από την τάση του glass skin – πριν ακόμη γίνει τάση – θυμάμαι τον εαυτό μου να αναζητά συνέχεια – και ακόμη το κάνει, αν και πιστεύω πως εδώ, βρήκα ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ – προϊόντα βάσης τα οποία θα με κάνουν να φέγγω σαν το φεγγάρι. Να λάμπω σαν γοργόνα. Να μοιάζει η επιδερμίδα μου αψεγάδιαστη, σα να είναι φτιαγμένη από διαμάντια…

Σίγουρα υπάρχουν πολλά tips and tricks που μπορούν να εφαρμοστούν για ένα healthy, glowy look αλλά εδώ μιλάμε για το κάτι παραπάνω.

Σχεδόν αυτόματα, κάθε φορά που θα πλησίαζα σε κάποιο stand καλλυντικών (είτε αντίστοιχα, online) θα έψαχνα να βρω ένα προϊόν το οποίο να απαντά σε αυτήν μου την ανάγκη και όχι να χρειάζεται εγώ να το προσαρμόσω (πχ να βάλω highlighter σε ΟΛΟ το πρόσωπο). Και το βρήκα!

Το l’oreal infallible illuminating primer είναι ΤΟ ΠΙΟ ΕΚΤΥΦΛΩΤΙΚΟ primer που έχω συναντήσει μέχρι τώρα και δεν αστειεύομαι! Μια πολύ μικρή σταγόνα (βλ. φωτο) αρκεί για να δημιουργήσετε το glass skin των ονείρων σας, αρκεί να προσέξετε τα παρακάτω:

  • Εκτιμώ οτι ταιριάζει σε επιδερμίδες με ψυχρούς υποτόνους γιατί αφήνει λίγο pigment και δυστυχώς δεν βγαίνει σε bronze εκδοχή. Αν υπάρχει η δυνατότητα (γιατί λογω covid έχουν αλλάξει τα δεδομένα) ζητήστε να σας βοηθήσουν να το δοκιμάσετε.
  • Πραγματικά, μια πολύ μικρή ποσότητα αρκεί οπότε μην το παρακάνετε γιατί το glass skin είναι ωραίο, το εφε ντισκομπάλα, όχι.
  • Για χρήση μόνο του ως primer ΧΩΡΙΣ foundation από πάνω, θα το σύστηνα σε αρκετά λευκές, με ψυχρούς υποτόνους επιδερμίδες.
  • Για χρήση ως primer ΜΕ foundation από πάνω θα το σύστηνα και σε πιο μεσαίες/ σκούρες επιδερμίδες, όπως η δική μου.
  • Αποφύγετε σημεία που εμφανίζουν έντονη λιπαρότητα γιατί όπως είναι λογικό θα την τονίσει. Εγώ για παράδειγμα αποφεύγω να το εφαρμόζω στη ζώνη Τ του προσώπου μου αλλά είναι ασυναγώνιστα εντυπωσιακό σε όλη την υπόλοιπη επιδερμίδα.
  • Εννοείται, βασική προυπόθεση είναι να ενυδατώσετε πολύ καλά το πρόσωπό σας πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ, ώστε να δημιουργήσετε την τέλεια βάση για τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσετε μετέπειτα για την επιδερμίδα σας.

Ελάτε να συζητήσουμε στα σχόλια!

My Youtube channel

Follow me on Instagram @elena_ioannidou_lamaj

Facebook @watabout.gr

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *