Αποσμητικά NOXZEMA : Ευτυχώς μας ψεκάζουν!

0 2

Αυτές τις άγιες ημέρες του Πάσχα αλλά και του καλοκαιριού που πλέον έρχεται, κάνετε ένα καλό στον εαυτό σας – αλλά κυρίως – στον κόσμο γύρω σας και φορέστε αποσμητικό!

Αν κάτι δεν πρέπει ΣΙΓΟΥΡΑ να λείπει από τα νεσεσέρ, τα ντουλαπάκια μπάνιου, τα μπουντουάρ κ.ο.κ. είναι το αποσμητικό. Το οποίο είναι πραγματικά ένα από τα σημαντικότερα είδη προστασίας και περιποίησης εκεί έξω και για το οποίο έχουν γραφτεί οι λιγότερες σελίδες.

Δεν ξέρω γιατί αλλά εγώ θέλω να προσθέσω το μικρό μου “beauty αποτύπωμα” και να σας μιλήσω για τη νέα σειρά των Noxzema που ξεχώρισα και πλέον την προτείνω σε όλους εκεί έξω.

Αλλά κλασσικά θα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Από αποσμητικά είχα δοκιμάσει τα πάντα. Τουλάχιστον όλα τα βασικά σε ευρείας που κυκλοφορούν στις αλυσίδες καταστημάτων και σούπερ μάρκετ. Μεταξύ μας δεν είναι και τόσα πολλά….

Δεν μπορώ να πω ότι είχα ξεχωρίσει κάποιο. Αντίθετα, σε όλα συναντούσα πάντα ένα κοινό μειονέκτημα ασχέτως αν έβρισκα διαφορετικά κάθε φορά πλεονεκτήματα. Τη μυρωδιά. Ή για να είμαι πιο σαφής, τη μυρωδιά που αποκτούσε μετά η συγκεκριμένη περιοχή αφού είχε περάσει Χ χρόνος από την ώρα που το είχα βάλει και αυτή δεν ήταν άλλη από την πολύ γνωστή σε όλες σας (παραδεχτείτε το) του «σάπιου κουναβιού» όπως την αποκαλλώ.

Είτε κρέμα, είτε σπρέυ, είτε roll on είτε οτιδήποτε… όποιο αποσμητικό και να χρησιμοποιούσα τα τελευταία χρόνια, όσο καλό και να ήταν σε ορισμένα σημεία πχ. Δεν άφηνε λευκά σημάδια, άλλαζε η μυρωδιά του μετά από κάποια ώρα και μετατρεπόταν σε κάτι που με ενοχλούσε πάρα πολύ!

Εκτιμώ πως δεν παίζει ρόλο πόσο ιδρώνεις (ιδρώνω «φυσιολογικά») γιατί έτσι και αλλιώς όλα τα αποσμητικά απαντούν στο ίδιο πρόβλημα το οποίο εμπεριέχει και την κακοσμία…. Ξεπερνώντας λοιπόν αυτό, η απογοήτευσή μου ήταν πάρα πολύ μεγάλη γιατί -είναι μεγάλο ξενέρωμα πως να το κάνουμε – να βγαίνεις φρέσκια, φρέσκια από το μπάνιο, να βάζεις τις κρέμες σου, τα αρώματα σου, τα αγαπημένα σου ρούχα που και αυτά μυρίζουν τέλεια με μαλακτικό… και μόλις φτάνεις στο γραφείο η μυρωδιά «ροζ συννεφάκι» να έχει μεταλλαχτεί σε «σκουριασμένο κουφάρι».

Με νιώθετε το καταλαβαίνω.

Με αυτά και με αυτά μια μέρα που βρέθηκα στα Hondos πήρε το μάτι μου πως η Noxzema έχει βγάλει – πολλά –  νέα αποσμητικά, με νέα τεχνολογία. Είχα πάρα (μα πάρα) πολύ καιρό να πάρω κάτι από αυτήν την εταιρεία γιατί είχα μείνει στις 3 βασικές μυρωδιές που είχε πάντα και για κάποιο λόγο τα προσπερνούσα όπως προσπερνάς έναν «δεδομένο» γκόμενο, όταν ψάχνεις για κάποιον καινούριο (μαμά το παράδειγμα είναι ολότελα τυχαίο).

Ψάρωσα αμέσως για δύο λόγους. Μου άρεσαν πάρα πολύ οι μυρωδιές και τα Hondos είχαν – κλασσικά –  προσφορά 2 στην τιμή του 1. Εννοείται πήρα 3-4 γιατί που να ξανατρέχω κιόλας.

Και καλά έκανα γιατί έχουν γίνει τα Νο1 μου και αυτήν τη στιγμή δεν συναγωνίζονται ΚΑΝΕΝΑ άλλο στην κατηγορία (και σημεία πώλησης) τους!

Εννοείται ξεκινώ με το προφανές. Αυτό που μυρίζεις στη συσκευασία αυτό παίρνεις και όταν το φορέσεις και μετά από 5, 10, 15 ώρες!!!! Είναι μαγικό! Κυριολεκτικά με έχουν σώσει!

Έχουν πάρα πολύ μεγάλη διάρκεια. Στη συσκευασία λέει 48 ώρες αλλά επειδή (θέλω να πιστεύω) κανείς δε μένει άπλυτος ή χωρίς ανανέωση αποσμητικού τόσο πολύ, εννοείται δεν το έχω κρατήσει τόσο. Ωστόσο σας λέω με σιγουριά πως αντέχει πάρα πολλές ώρες, από το πρωί που θα φύγετε από το σπίτι μέχρι το απόγευμα σίγουρα!

Έχει σύνθεση ενάντια στα λευκά σημάδια και το εννοεί. Όχι γιατί και άλλα το λένε και μετά στην πράξη κλαις τα λεφτά σου. Με αυτό κάνω κανονική – ή και αρκετή – χρήση σε μαύρα ρούχα και δεν έχω δει μισό ίχνος λευκού σημαδιού.

Δεν έχει οινόπνευμα! Καθόλου!!!

Το μόνο που μπορεί να ενοχλήσει κάποιες από εσάς είναι πως είναι αντιιδρωτικό. Δεν ξέρω σε τι ποσοστά τα αντιιδρωτικά αποσμητικά εμποδίζουν τον ιδρώτα και ΟΚ δεν έχω πάει για τρέξιμο Μαραθώνιο για να το τεστάρω αλλά τολμώ να πω πως μέσα στο 24ωρο η περιοχή της μασχάλης μου έχει τα ίδια επίπεδα «υγρασίας» που είχε πάντα και δεν έχω παρατηρήσει κάποια ξηρότητα ή οτιδήποτε άλλο ενοχλητικό σύμπτωμα σε σχέση με πριν.

Αντίθετα νιώθω μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση κατά τη διάρκεια της μέρας (και νύχτας).

Πείτε μου και εσείς αν έχετε δοκιμάσει το συγκεκριμένο.

Ελάτε να συζητήσουμε κάτω στα σχόλια.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *