Θερμαινόμενη Βούρτσα Μαλλιών: Αξίζει να τη δοκιμάσετε;

3comments 4

Αν υπάρχουν δύο πράγματα για τα οποία νιώθω ευγνωμοσύνη μέχρι στιγμής σε σχέση με τα μαλλιά μου, αυτά είναι:

  1. Η θεραπεία ισιώματος Brazilian Keratin, την οποία έχω κάνει 2 φορές.
  2. Η νέα μου, θερμαινόμενη βούρτσα για την οποία θα σας μιλήσω σε αυτό εδώ το άρθρο.

 

Φυσικά όλες έχετε «κλέψει» και έχετε δει πρώτα το βίντεο για το οποίο οφείλω κάποιες εξηγήσεις.

Α. ήταν ξεκάθαρα το πρώτο μου βίντεο (με ότι και αν αυτό συνεπάγεται).

Β. έβαλα τόσο κοντά την κάμερα, από το άγχος μου να φαίνεται καλά αυτό που κάνω, που έχω βγει κεφάλας.

Γ. ήθελα να δείχνω φυσική και casual. Που πήγα η δόλια με το κλάμερ;

 

Πίσω στο θέμα μας τώρα.

 

Τα μαλλιά μου, όταν ήμουν μικρή, ήταν ωραιότατα σγουρά και πλούσια μαλλάκια. Μπαίνοντας στην εφηβεία – έτσι το θέλησαν –  έγιναν χαζά, λίγα, σπαστά και με την υποψία υγρασίας ολότελα φριζαριστά, μαλλάκια.

 

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, σε ολόκληρη τη ζωή μου ως τώρα να ταλαιπωρούμαι αφάνταστα με αυτό το πρόβλημα. Υπάρχετε πολλές εκεί έξω, το ξέρω!

 

Όταν τα ισιώνω μετά το λούσιμο θα είναι ΘΑΥΜΑ αν θα παραμείνουν ίσια και ανεπηρέαστα από τη ζέστη, υγρασία, αέρα, οτιδήποτε… και κάθε πρωί που ξυπνάω, ακόμη και αν (από το ίδιο θαύμα) ήταν ολόισια το προηγούμενο βράδυ, θα γίνουν κατσιασμένες τζίβες fans του Ψαλιδοχέρη.

 

Έχω κυριολεκτικά ταυτιστεί με τη διαφήμιση “όταν ξυπνάω, ξυπνά μαζί μου και η ζούγκλα”  και έχω δοκιμάσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Το ΜΟΝΟ που έχει καταφέρει να με σώσει είναι η θεραπεία με Κερατίνη, η οποία κρατάει περίπου 3-4 μήνες και για την οποία – αν σας ενδιαφέρει – αφήστε μου σχόλια να σας κάνω αναλυτικό ποστ σε ένα από τα επόμενα.

 

Τι γίνεται όμως σε καθημερινή βάση; Για ένα διάστημα χρησιμοποιούσα σχεδόν καθημερινά σίδερο ισιώματος (πολύ γνωστής εταιρείας, με τις καλύτερες προδιαγραφές) το οποίο φυσικά (δεν φταίει το συγκεκριμένο, αλλά γενικά η χρήση του σίδερου ισιώματος) τα δικά μου λιγοστά και λεπτά μαλλάκια, τα έκαψε!!!! Είχα γεμίσει ψαλίδα και καμμένες άκρες παντού και μου πήρε τουλάχιστον 6 μήνες να τα συνεφέρω!

 

Σε αυτό το πλαίσιο απόγνωσης λοιπόν, μια μέρα εμφανίστηκε μπροστά μου ένα βίντεο μιας από τις αγαπημένες μου Youtubers που έδειχνε πως χρησιμοποιεί τη δικιά της Straightener Brush! Αυτό ήταν! Δεν άργησα πολύ και μετά από σχολαστική αναζήτηση βρήκα το tvplanet.gr  και πήρα τη Fast Straightener Brush (θα τη βρείτε εδώ ) την οποία και έχω κυριολεκτικά λατρέψει!!!!!!

 

Τη χρησιμοποιώ τουλάχιστον 3 εβδομάδες και έχω να σας αναφέρω τα παρακάτω:

  • Είναι ιδανική για μαλλιά όπως τα δικά μου. Δεν ξέρω αν θα είναι ΤΟΣΟ αποδοτική σε έντονα σγουρά μαλλιά.
  • Είναι πανεύκολη στη χρήση, θέλει μόλις 1-2 λεπτά να έρθει στην επιθυμητή θερμοκρασία.
  • Δεν καίει – ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ– δεν καίει ΚΑΘΟΛΟΥ την τρίχα (ούτε τα χέρια, ούτε τα αφτιά, ούτε το κεφάλι).
  • Δεδομένου του ότι είναι Βούρτσα μαλλιών, είναι λογικό να συγκεντρώνει κάποιες τρίχες από τα μαλλιά σας κατά το βούρτσισμα, όπως ακριβώς θα έκανε και οποιαδήποτε άλλη κοινή, μη θερμαινόμενη βούρτσα. Ωστόσο δεν «τραβάει» τα μαλλιά, ούτε τα μπλέκει, ούτε τα ταλαιπωρεί. Το αντίθετο.
  • Επειδή όπως σας ανέφερα δεν έχω πυκνά μαλλιά, τη χρησιμοποιώ μετά το πιστολάκι την πρώτη μέρα και μόνη της, τις επόμενες. Δηλαδή την πρώτη φορά που θα στεγνώσω τα μαλλιά μου θα κάνω πρώτα ένα φορμάρισμα με το πιστολάκι για όγκο και στη συνέχεια θα τα περάσω με τη θερμαινόμενη βούρτσα για να ισιώσουν τελείως. Αντίστοιχα κάνω 1-2 περασιές κάθε επόμενη μέρα, για να συντηρώ το ίσιωμα. Αυτό το tip ενδεχομένως (μετά από το γεγονός του οτι, επαναλαμβάνω, δεν καίει την τρίχα) είναι το πιο σημαντικό. Αν τα μαλλιά σας δεν έχουν όγκο ή σχήμα από μόνα τους, η συγκεκριμένη βούρτσα είναι ιδανικό “συμπληρωματικό” όπως αναφέρω και στη δική μου περίπτωση και σίγουρα χρειάζεται να κάνετε πιστολάκι μετά το λούσιμο, πρώτα.
  • Τα μαλλιά μου παραμένουν απίστευτα απαλά και δεν θα την άλλαζα με τίποτα!

 

Αν έχετε απορίες ή την έχετε δοκιμάσει και εσείς, περιμένω τα σχόλια σας παρακάτω!

 

 

3 Comments
  • Σταυρουλα
    February 21, 2017

    Δεν την έχω πάρει όμως από την περιγραφή σας μου φέρετε πολύ καλή

  • Sissy
    February 15, 2017

    Την εχω αγορασει και εγω και δεν κανει απολυτως τιποτα στα σπαστα μαλλια μου εκτος απο να τα χτενιζει,ασε που ποτε δεν φτανει την επιθυμητη θερμοκρασια που του εχεις βαλει τσαμπα τα 25 ευρω που εδωσα

    • [email protected]
      February 15, 2017

      Καλησπέρα! 🙂 Όπως αναφέρω και στο ποστ μου, δε ξέρω τι μπορεί να κάνει για μαλλιά πιο σγουρά απο τα δικά μου αλλά όπως δείχνω και στο βίντεο εμένα μου τα ισιώνει μια χαρά. Δεν έχει αποτέλεσμα σίδερου αλλά για εμένα αυτό είναι θετικό γιατί δεν μου τα καίει και γιατί δεν με κάνει σαν “γλυμμένη” χαχα! Σίγουρα κάθε μαλλί έχει διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *