Μόλις κυκλοφόρησαν : 5 Λαχταριστά Αφρόλουτρα από την Bioten!

0 0

Νομίζω το μεγαλύτερο ποσοστό γυναικών θα συμφωνήσει. Το αφρόλουτρο, αν δεν σε κάνει να θες να πάρεις το κουτάλι και να το φας, δύσκολα θα μπει στο καλάθι των αγορών.

 

Η Bioten το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και αποφάσισε να μας ξετρελάνει για ακόμη μια φορά με τη νέα σειρά από Shower Gels, τα οποία έρχονται να κλέψουν τις καρδιές μας.

 

Οι λόγοι;

Αρχικά ας το παραδεχτούμε, οτιδήποτε καινούριο μας ενθουσιάζει και θέλουμε να το δοκιμάσουμε.

 

Τα νέα αφρόλουτρα έρχονται σε φρέσκια συσκευασία, η οποία είναι αρκετά minimal και αρκετά πιο κοντά στη λογική του – για την κατηγορία τους – προσεγμένου προϊόντος περιποίησης, αναφορικά με το μπουκάλι. Το συγκεκριμένο «στέκεται» πολύ πιο ωραία στο μπάνιο σου από τα προηγούμενα με το λαχανί (όχι και τόσο ωραίο) καπάκι και έχει ΕΥΤΥΧΩΣ πρακτική αντλία.

 

Παραμένουμε στη συσκευασία η οποία περιλαμβάνει μια γενναιόδωρη ποσότητα 750ml προϊόντος! Αυτό σε συνδυασμό με το ότι κοστίζει νομίζω γύρω στα 4-5 ευρώ και στα Hondos τα βρίσκεις αρκετά συχνά σε προσφορά (εγώ τα πήρα με -40%) σημαίνει πως οικονομικά βγαίνεις πολύ- πολύ κερδισμένος.

 

Ε και πάμε στο ζουμί! Τα νέα αφρόλουτρα βγαίνουν σε 5 συνολικά διαφορετικές μυρωδιές οι οποίες μου άρεσαν πραγματικά ΟΛΕΣ! Ωστόσο επειδή θα ήταν υπερβολή να τις πάρω και τις πέντε, επέλεξα να πάρω δύο γιατί…απλά δεν μπόρεσα ν’αντισταθώ.

 

Το shower gel Βανίλια-Λεμόνι (Ω, Θεοί) μυρίζει σαν lemon pie. Και όταν το μυρίζεις από το μπουκάλι αλλά και όταν το εφαρμόζεις στο σώμα σου! Η σύσταση είναι πάρα πολύ κρεμώδης (όπως και σε όλα τα αφρόλουτρά τους), περιέχει 100% βιολογικό Shea Butter και είναι ιδανικό για super ενυδάτωση και αναζωογόνηση.

 

Το shower gel Cocoa & Macademia έχει μυρωδιά αλμυρής καραμέλας. Αν καταφέρεις να κάνεις το μπάνιο σου με αυτό και να μην το φας, θα ανακαλύψεις πως θρέφει την επιδερμίδα και πως χάρη στο βούτυρο κακάο και το έλαιο Macademia που είναι πλούσιο σε ωμέγα λιπαρά οξέα, το δέρμα γίνεται πολύ – πολύ απαλό.

 

Ανυπομονώ να δω αν θα τα βγάλουν και σε Body Butters (pleaaaase)!!!

 

Πείτε μου και εσείς αν τα έχετε δοκιμάσει.  

Ελάτε να συζητήσουμε κάτω στα σχόλια.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *