Οδηγός Αγοράς: Γιατί να το πάρεις; Facial Oils Of Life από The Body Shop!

0 1

Θες να πηγαίνεις για ύπνο κουρασμένη (όχι) και να ξυπνάς φρέσκια και όμορφη;

συνέχισε να διαβάζεις…

Πριν από καιρό μου συνέβησαν συμπτωματικά δύο πράγματα:

a. Άρχισε να με πιάνει ένας πανικός σε σχέση με τις ρυτίδες. Έβλεπα το πρόσωπό μου να γίνεται αρκετά θαμπό και η πιο σωστή λέξη που μου έρχεται στο μυαλό είναι «να σταφιδιάζει».

Ήμουν πραγματικά πάρα πολύ προβληματισμένη γιατί μέσα στο μυαλό μου άρχισαν να ξεπηδάνε λέξεις που δεν τολμώ ακόμη ούτε να τις ξεστομήσω (γερνάω – Μαμά).

Σε ένα τέτοιο «ευχάριστο» πλαίσιο αποφάσισα να είμαι ακόμη πιο συνεπής σε ότι αφορά στις ανάγκες του προσώπου μου και θυμήθηκα πως στο ντουλαπάκι με τις στοίβες από δειγματάκια (έχετε και εσείς;) είχα ξεκινήσει μια νέα “συλλογή” από έλαια προσώπου.

b. Αποφάσισα λοιπόν να κάνω ένα “πείραμα” και χρησιμοποιώ σκοπίμως αυτή τη λέξη γιατί μέχρι και εκείνη τη στιγμή οι πληροφορίες που είχα για τη συγκεκριμένη κατηγορία περιποίησης δεν ήταν ούτε καν εγκυκλοπαιδικές. Το πείραμα λοιπόν ήταν να δω αν θα “δούλευαν” στην επιδερμίδα μου γιατί μου φάνηκαν άκρως υποσχόμενα.

Αφού δοκίμασα 2-3 λοιπόν, έχω να σας πω πως το πείραμά μου πέτυχε και κατέληξα να αγοράσω το Oils Of Life των The Body Shop  όπου εξαιτίας του κοιμάμαι πλέον ήσυχη τα βράδια.

Όχι, δεν σας κάνω πλάκα ούτε το λέω χάριν υπερβολής. Το εννοώ.

Πολλές φορές πριν πέσω για ύπνο βαριόμουν. Φρόντιζα απλά να καθαρίσω το δέρμα μου, να πλύνω τα δόντια μου και βουτιά στο κρεββάτι. Εδώ και 2 μήνες αυτά όλα άλλαξαν και το Oils Of Life (€32,00) έδωσε ζωή στο πρόσωπό μου! Ο λόγος;

Α. Είναι απίστευτα αγχολυτικό να κάνεις μασάζ στο πρόσωπό σου κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς. Κυριολεκτικά αφήνεσαι σε μια μοναδική ιεροτελεστία, το μυαλό σου αδειάζει και είσαι έτοιμος για… όνειρα γλυκά. Εγώ κάνω κάθε νύχτα από μια πίεση της αντλίας, το ζεσταίνω στις παλάμες μου και το απλώνω με κυκλικές κινήσεις μασάζ σε όλο το πρόσωπο…

Β. Δεν είναι καθόλου ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ λιπαρό στο δέρμα. Εμένα η επιδερμίδα μου είναι μεικτή και ήμουν σίγουρη πως στη ζώνη Τ θα βγάλει λιπαρότητα αλλά δεν έχει συμβεί ποτέ ως τώρα. Απορροφάται πανεύκολα – κάθε βράδυ τρίβω τις παλάμες μου και εκπλήσσομαι σαν την πρώτη φορά – το δέρμα κυριολεκτικά το ρουφάει και αφήνει ένα αποτέλεσμα… «βελούδινο», τόσο στο πρόσωπο όσο και στα χέρια!

Γ. Δεν χρειάζεσαι πλέον κρέμα νύχτας. Άφησέ το και θα κάνει ΟΛΗ τη δουλειά, ακόμη καλύτερα από οτιδήποτε χρησιμοποιούσες μέχρι σήμερα. Εγώ έχω κάνει τα πάντα στην άκρη και έχω γλυτώσει και από τα 10000000 στάδια της νυχτερινής, καθημερινής  «ρουτίνας».

Δ. Είδα αποτελέσματα από το επόμενο πρωί. Αληθινά αποτελέσματα. Από αυτά που πιάνεις τα μαγουλάκια σου ξανά και ξανά ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ! Ναι, ακούγεται σαν χιλιο-ειπωμένο σλόγκαν διαφήμισης όμως στ’ αλήθεια θα τα δεις. Όλοι μας (ε; ναι; ) όταν ξυπνάμε το πρωί έχουμε ένα δέρμα σχετικά λιπαρό. Ήμουν σίγουρη πως από την πρώτη κιόλας στιγμή το επόμενο πρωί η λιπαρότητα στο πρόσωπό μου θα ήταν πιο έντονη. Δεν πίστευα ποτέ πως θα ξυπνήσω και όχι μόνο δεν θα είναι καθόλου μα καθόλου αλλά και πως το δέρμα μου θα ήταν κυριολεκτικά…φράπα! Αν τώρα προσθέσεις όλα αυτά τα “πρωινά” μαζί (επαναλαμβάνω το χρησιμοποιώ περίπου 2 μήνες), το αποτέλεσμα είναι μια επιδερμίδα ουσιαστικά και ορατά – και σε σένα και στους γύρω σου – αναζωογονημένη, πολύ – πολύ πιο ελαστική, σφιχτή και λαμπερή! Είναι από τα προϊόντα που αν έστω και λίγο φροντίζεις γενικά το δέρμα σου, θα σου επιτρέψουν να δεις αποτελέσματα, πραγματικά, πάρα πολύ άμεσα.

ΥΓ. Στα plus είναι η μυρωδιά. Λόγω του ότι περιέχει 3 πολύτιμα έλαια σπόρων – Μαύρου Κύμινου από την Αίγυπτο, Καμέλιας από την Κίνα και Κυνόροδου από τη Χιλή – το συγκεκριμένο λαδάκι έχει μια φανταστική «ανατολίτικη», πικάντικη μυρωδιά που κυριολεκτικά με ταξιδεύει, χωρίς να μου προκαλεί ημικρανία!!!

 

Πείτε μου αν έχετε δοκιμάσει το συγκεκριμένο

ή αν έχετε να μου προτείνετε και άλλα έλαια προσώπου που αξίζει να δοκιμάσω.

Ελάτε να συζητήσουμε κάτω στα σχόλια.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *