Τα 15,00€ που θα αλλάξουν τη ζωή (του μακιγιάζ) σας : Make Up Academy (MUA) Tropical Oceana Palette!

0 1

Ξέρω, συμβαίνει και σε εσάς.

 

Είναι από αυτές τις στιγμές που ξαφνικά βλέπεις κάτι και από τα μάτια σου πετάγονται καρδούλες.

 

Οι παλμοί ανεβαίνουν και με γρήγορες κινήσεις κάνεις τα πάντα για να ικανοποιήσεις αυτή τη φωνή που ουρλιάζει μέσα σου λέγοντας…

ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ!

 

Κάπως έτσι μόνο μπορώ να περιγράψω τη στιγμή που έπεσαν στα μάτια μου οι Νέες Αφίξεις της MUA, τις οποίες και ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες στη σελίδα της με αφορμή τα γενέθλια του brand.

 

Αφού συγκρατήθηκα και δεν πήρα τα πάντα, πράγμα πάρα πολύ δύσκολο γιατί όπως σας έχω αναφέρει ξανά και εδώ, η MUA ανήκει σε μια από τις μεγαλύτερες value for money εταιρείες –τα προϊόντα της είναι ασυναγώνιστα σε ποιότητα και οι τιμές τους είναι πολλά περισσότερα από αυτό που λέμε ελκυστικές / οικονομικές. Ένα click στο eshop θα σας πείσει άλλωστε – σήμερα θα σας παρουσιάσω το ένα από τα πράγματα που πήρα και ήταν η αφορμή για να ξυπνήσει η φωνή μέσα μου.

 

Αναφέρομαι στην παλέτα σκιών Tropical Oceana.

 

Δεν ξέρω αν φταίει το καλοκαίρι, αν φταίει το όνομα της συγκεκριμένης παλέτας ή πολύ απλά τα τόσο ζωντανά χρώματα αλλά μετά από πάρα πολύ καιρό έβαλα στην άκρη τις γήινες αποχρώσεις που λατρεύω και ένιωσα την ανάγκη να τολμήσω το κάτι διαφορετικό!

 

Η συγκεκριμένη παλέτα λοιπόν (όπως και οι υπόλοιπες 2 καινούριες) είναι μια πραγματικά συμφέρουσα αγορά αφού με μόνο 15,00€ σου προσφέρει 25 μοναδικές αποχρώσεις οι οποίες έχουν απίστευτη απόδοση.

 

Εμπνευσμένη από τα χρώματα του Ουράνιου Τόξου, σε κερδίζει αμέσως αφού οι σκιές (ματ και ιριδίζουσες) είναι εντυπωσιακά ζωντανές και σου επιτρέπουν να δημιουργήσεις ένα super καλοκαιρινό μακιγιάζ με απόλυτη ένταση.

 

Εννοείται πως εφαρμόζοντας το παλιό, αγαπημένο και δοκιμασμένο τρικ του να βρέξεις το πινέλο σου με ένα fixing spray και μετά να πάρεις ποσότητα από τη σκιά που επιθυμείς, καταφέρνεις να απογειώσεις ακόμη περισσότερο το μακιαγιάζ των ματιών σου.

 

Οι ματ είναι αρκετά πουδρένιες και οι ιριδίζουσες σου δίνουν την εντύπωση πως είναι πιο υγρές, ενώ δεν είναι. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα θα σας συμβούλευα να χρησιμοποιήσετε κάποιο primer πιο πριν στα μάτια ώστε να αναδειχτούν ακόμη περισσότερο οι αποχρώσεις.

Μείνετε συντονισμένες γιατί σύντομα θα σας μιλήσω και για κάτι άλλο  αλλά και για μια έκπληξη που σας έχω ετοιμάσει.

 

Τη MUA Tropical Oceana Eyeshadow Palette θα τη βρείτε εδώ.

 

Πείτε μου και εσείς αν τις έχετε δοκιμάσει

και αν θα τολμούσατε κάτι έντονο

 ή θα προτιμούσατε κάποια από τις πιο γήινες.

Ελάτε να συζητήσουμε κάτω στα σχόλια.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *