Ό,τι λάμπει είναι GARNIER Ambre Solaire Golden Protect!

4comments 2

…συνεχίζω με αντηλιακό και σε αυτό το άρθρο και πως να μην το κάνω δηλαδή;

 

Αφενός καίει το λιοπύρι πλέον για τα καλά και ΟΛΟΙ έχουν ξεκινήσει τα μπάνια τους, αφετέρου αυτό το θέμα νιώθω πως το χρωστάω σε αρκετές κοπέλες εκεί έξω.

 

Όπως έχω αναφέρει και για άλλα πράγματα, όταν «όλοι» σε ρωτάνε

 

τι είναι αυτό που φοράς;

 

τότε σημαίνει πως κάτι έχεις κάνει σωστά

(ή τουλάχιστον έτσι είναι ωραίο να σκέφτεσαι).

 

Το Golden Protect της GARNIER δεν το γνώρισα φέτος. Ο έρωτας μας γεννήθηκε πριν 3 χρόνια περίπου και από τότε που το δοκίμασα για πρώτη φορά δεν έχει υπάρξει καλοκαίρι που να μην το έχω αγοράσει.

 

Τα πρώτα χρόνια το φορούσα μόνο στην παραλία γι’αυτό και δεν είχα προσέξει ή μάλλον δεν είχε δημιουργηθεί αυτό το κύμα αντιδράσεων που εντοπίζω φέτος. Που ξεκίνησα να το φοράω καθημερινά, έχοντας αντικαταστήσει την ενυδτική σώματος και που δεν έχει υπάρξει κοπέλα που να μην με ρωτήσει… τι φοράς στο σώμα σου;

 

Γιατί με ρωτάνε; Η απάντηση είναι και ο λόγος που το αγάπησα εξ’αρχής.

 

Το συγκεκριμένο αντηλιακό λέγεται Golden Protect και όχι άδικα αφού με το που απλώσεις…………..εκατομμύρια, μικρά και διακριτικά χρυσά glitter σκορπίζονται στην επιδερμίδα σου κάνοντάς σε να λάμπεις με έναν πολύ ιδιαίτερο, εντυπωσιακό και όχι “kitsch” τρόπο. Στην συσκευασία αναγράφει πως έχει επιχρυσωμένα μαργαριτάρια (!!!!!!!!!!!!!!!).

 

Φανταστίτε το αυτό σε μια σοκολατένια, μαυρισμένη επιδερμίδα!

 

Λόγω του ότι είναι αντηλιακό, το συγκεκριμένο glitter που περιέχει είναι πάρα πολύ ανθεκτικό στις αντίξοες συνθήκες της καθημερινότητας και δεν φεύγει με τίποτα, παραμόνο αν το βγάλεις η ίδια στο μπάνιο σου.

 

Κατά τ’ άλλα, ως αντηλιακό είναι εξίσου φανταστικό αφού

  • Μυρίζει καταπληκτικά
  • Έχει πολύ μεγάλη διάρκεια
  • Απλώνεται τέλεια και δεν κολλάει ΚΑΘΟΛΟΥ. Όπως σας είπα το φοράω κάθε μέρα αντί για ενυδατική και δεν νιώθω το δέρμα που ούτε λιπαρό, ούτε να κολλάει, ούτε τίποτα.

 

Πείτε μου και εσείς αν το έχετε δοκιμάσει.

Ελάτε να συζητήσουμε κάτω στα σχόλια.

4 Comments
  • ioanna
    July 14, 2017

    Κι εγώ το αγαπώ, αλλά ήξερα κάποιον που δεν το αγαπούσε… Κάντο εικόνα: ελεύθερο κάμπινγκ, εγώ πιο μαύρη από ποτέ (είμαι άπειρα μελαχρινή οπότε…), υπέροχο γκλιτερ να λάμπει στην μαυρισμενη επιδερμίδα μου και απο κοντά ο … Έντουαρντ! Όπου Έντουαρντ, ο εναλλακτικός, μακρυμάλλης φίλος μου που είχε γεμίσει εξ αντανακλάσεως γκλιτερ και φώτιζε στο σκοτάδι…
    Διότι όπως είπες είναι φουλ ανθεκτικό κάτι που δεν το καθιστά κατάλληλο για συνθήκες σκηνής (η σκηνή είχε γκλιτερ και την επόμενη χρονιά).
    Οπότε, από σεβασμό στα είδη θαλάσσης το έχω βγάλει από το νεσεσερ παραλίας και το φοραω μονο ως ενυδατική. Και λάμπω…

    • [email protected]
      July 14, 2017

      Χαχαχαχα με έκανες και γέλασα! Γιατί πέρυσι, όταν ο δικός μου φίλος ξέμεινε από αντηλιακό έκανε το λάθος να το δανειστεί…Ακόμη το θυμάται 🙂

  • Ελλη
    July 7, 2017

    Είναι απίστευτο το αγαπημένο μου αλλά δυστυχώς είναι 2 χρόνια που δεν το βρίσκω πουθενά :-/πείτε μου που θα μπορούσα να το ξαναβρώ

    • [email protected]
      July 7, 2017

      Καλησπέρα! Που μένεις; Εγώ το αγοράζω από τα Hondos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *