Σε 5 Λεπτά: Οδηγός Για Γρήγορες Δουλειές Του Σπιτιού, Που Μπορείτε να Εκτυπώσετε!

0 3

Αν με ρωτήσετε θα σας πω οτι μου αρέσουν “τα κουτάκια”. Τόσο πολύ που μερικές φορές νομίζω οτι έχω μεταλλαχθεί σε ένα από αυτά (χαχα). Ο λόγος που τα αγαπώ είναι γιατί καλύπτουν την ζωτικής σημασίας ανάγκη μου για τάξη, οργάνωση, μεθοδικότητα και χάραξη στρατηγικής πορείας σε κάθε τι που θέλω ενώ παράλληλα σου επιτρέπουν – όταν το χρειαστείς – να βγεις από αυτά.

Κάθε βράδυ, αφού – επιτέλους – πέσουν όλοι για ύπνο, βρίσκω το χρόνο να οργανώσω τη σκέψη μου, την επόμενη μέρα, εβδομάδα, μήνα, να βάλω σε τάξη τις εκκρεμότητες, να προγραμματίσω γεύματα, να, να, να…..

Ορμώμενη από το αγαπημένο όλων των μαμάδων αυτού του πλανήτη – ΘΕΛΩ 5 ΛΕΠΤΑ (για το οτιδήποτε) – αλλά και από την πρακτική δυσκολία του να “μανατζάρεις ένα σπίτι” και ταυτόχρονα να προσέχεις/φροντίζεις/μεγαλώνεις τα παιδιά σου μέσα σε αυτό, προέκυψε η ιδέα του να ξεκινήσω αυτήν τη στήλη με εύχρηστους οδηγούς που λύνουν τα χέρια και οργανώνουν την καθημερινότητα και όσα έχουμε να κάνουμε και ξεκινώ με το 5 minutes household cleaning schedule. Ένα εκτυπώσιμο πρόγραμμα στο οποίο έχω συγκεντρώσει όλες εκείνες τις δουλειές (προφανώς θα υπάρχουν και άλλες) που καλούμαστε να κάνουμε σχεδόν καθημερινά και έχουμε διαθέσιμα ή κυνηγάμε αυτά τα 5 πολύτιμα λεπτά.

Θα χαρώ πολύ αν το κάνετε και μου στείλετε τα σχόλια σας, αν το βρήκατε χρήσιμο τελικά!

My Youtube channel

Follow me on Instagram @elena_ioannidou_lamaj

Facebook @watabout.gr

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *