Natura Siberica Volumizing and Nourishing Shampoo: … και άσε τα μαλλάκια σου περιποιημένα!

0 0

Ψέμματα δεν θα σας πω!

Όποτε βλέπω κάποιο θέμα για Σαμπουάν ή ακόμη καλύτερα, κάποιο βίντεο που η Youtuber αρχίζει και μιλάει για Σαμπουάν, αλλάζω κανάλι.

Όχι πείτε μου και εσείς. Αν εξαιρέσεις κάποιο πολύ, πολύ κακό προϊόν… κατά ένα μεγάλο μέσο όρο και κατά βάση στα περισσότερα σαμπουάν ευρείας δεν βρίσκεις τίποτε το συγκλονιστικό.

Όπως θα έλεγα και με όρους marketing της δουλειάς μου, ποιο είναι στ’ αλήθεια το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα; Εκτός από το άρωμα ίσως – και το ξεμπέρδεμα ενδεχομένως- ποια είναι αυτή η τρομερή σύσταση που μας κάνει καθημερινά να βλέπουμε κάποια γιγαντιαία διαφορά στο λούσιμο των μαλλιών μας και να πούμε πως ναι, βρήκαμε ΤΟ Σαμπουάν των Σαμπουάν!

Μπορεί να κάνω και λάθος και στην τελική ποια είμαι εγώ που θα διαφωνήσω μαζί σας αλλά… εδώ γράφω πάντα για τη δική μου γνώμη και εμπειρία.

Κάπως έτσι λοιπόν σκεπτόμενη και πορευόμενη, μια μέρα αγόρασα το Volumizing and Nourishing Shampoo από τη Natura Siberica. Για τη συγκεκριμένη εταιρεία σας έχω μιλήσει εδώ και το συγκεκριμένο σαμπουάν το είχα αγοράσει τη μέρα που πήρα και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα.

Δεν φανταζόμουν καν πως θα αγόραζα ένα σαμπουάν από το διαδίκτυο αλλά ομολογουμένως η συγκεκριμένη εταιρεία για κάποιο λόγο με είχε ήδη «ψήσει».

Τα μαλλιά μου είναι μονίμως βαμμένα αλλά ποτέ δεν παίρνω σαμπουάν για βαμμενα μαλλιά για τον πολύ απλό λόγο του ότι έτσι και αλλιώς μέχρι να ατονίσει το χρώμα εγώ θα εχω ήδη ξαναπάει να τα βάψω (βγάζω μια μικρή γκρίζα τούφα της Παναγιωταρέα μπροστά – μπροστά η οποία δεν μου αφήνει πολλά χρονικά περιθώρια καθυστέρησης – διάβολε).

Επομένως σε ότι αφορά στην κατηγορία συνήθως επιλέγω κάτι που θα καλύψει άλλες ανάγκες που κρίνω περισσότερο σημαντικές όπως αυτό εδώ για όγκο και θρέψη.

…και θα μου πείτε, που το πας Ελενάκι με όλον αυτόν τον πρόλογο;

Αγαπητές μου κυρίες και δεσποινίδες, δεν πίστευα ποτέ πως θα εντοπίσω ένα Σαμπουάν που είδα να κάνει αισθητή διαφορά στα μαλλιά μου, από τον πρώτο μήνα χρήσης. Και για να μη νομίζετε ότι γράφω μπαρούφες θα γίνω πολύ συγκεκριμένη.

Τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε έκανα ξανά στα μαλλιά μου την ισιωτική θεραπεία Κερατίνης (μου το έχετε ζητήσει υπόσχομαι να κάνω σχετικό θέμα). Αυτό σημαίνει πως για τουλάχιστον 3-4 μήνες τα μαλλιά μου ήταν ολόισια και δεν χρειαζόντουσαν (τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου) κάποιο πρόσθετο προϊόν περιποίησης μετά το λούσιμο αφού απλά τα στέγνωνα με το πιστολάκι για κυριολεκτικά 5 λεπτά και ήμουν έτοιμη.

Χωρίς να το καταλάβω, συνήθησα τη μη χρήση πρόσθετων προϊόντων και αφού πέρασε η δράση της Brazilian Κερατίνης ενώ πια έχω φτάσει στο χρονικό διάστημα που χρησιμοποιώ το σαμπουάν. ΜΟΝΟ ΤΟΥ, απλά με conditioner και τίποτε άλλο.

Ε λοιπόν τα μαλλιά μου είναι πραγματικά στην καλύτερή τους φάση. Καλύτερα από ποτέ! Η τρίχα έχει γίνει πιο γεμάτη, είναι πολύ πιο γερά, είναι αισθητά πιο απαλά και δείχνουν -φαντάζομαι και είναι – πολύ υγιή!

Εκεί που θέλω να καταλήξω λοιπόν είναι πως… αν έχουμε 45 προϊόντα στο κεφάλι μας κάθε μέρα είναι μάλλον λίγο δύσκολο να καταλάβουμε τι είναι αυτό που τελικά λειτουργεί και τι όχι και όσο παράδοξο και αν ακούγεται – εφόσον όλα τα προϊόντα είναι για το καλό των μαλλιών μας – μάλλον κακό κάνουμε με την υπερβολική χρήση παρά καλό!

Δεν ξέρω σε τι ποσοστό έχει κάνει αυτή τη μαγική δουλειά το συγκεκριμένο σαμπουάν αλλά το έχω αγοράσει ήδη άλλη μια φορά – στο site έχουν μόνιμες εκπτώσεις – και είναι δεδομένο πως θα αγοράσω και άλλα της ίδιας εταιρείας.

Στα extra plus να σημειωθεί πως είναι στα 400ml πράγμα που σημαίνει ότι θα αργήσει πολύυυ να τελειώσει!

Εσείς τα έχετε δοκιμάσει; Ελάτε να συζητήσουμε κάτω στα σχόλια.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *