Η Καλύτερη Τσάντα Για Τη Μαμά | Dolce Vita BackPack La Millou!

0 1

Για να λέμε την αλήθεια, δεν είναι απλώς άλλο ένα Backpack. Χάρη στις «κρυφές» του τσέπες και τις πολλές του θέσεις, το ανανεωμένο Dolce Vita BackPack της La Millou, είναι εργαλείο για τη μαμά που χρειάζεται να βγει από το σπίτι μαζί με το μωρό της και πρέπει να κουβαλήσει από τα κλειδιά και το πορτοφόλι της μέχρι ταπεράκι και το αγαπημένο του παιχνίδι!

Σας είχα μιλήσει σε προηγούμενο άρθρο (βλ. εδώ) για τους λόγους που έχω αγαπήσει και ξεχωρίσει το eshop της La Millou στην Ελλάδα (το φυσικό κατάστημα για όσες ενδιαφέρεστε βρίσκεται στην οδό Βουλιαγμένης 76 & Διγενή 43, στη Βούλα). Σήμερα λοιπόν θέλω να σας μιλήσω για το αγαπημένο μου σακίδιο πλάτης από τη συλλογή Dolce Vita καθώς εκτός από πανέμορφο – θα το βρείτε διαθέσιμο σε απίστευτες μονοχρωμίες αλλά και με εντυπωσιακά μοτίβα που σχεδιάζονται πριν την παραγωγή με μαρκαδόρους, στο χέρι – είναι και απίστευτο το πόσα πράγματα χωράνε χάρη στις «κρυφές» του τσέπες και τις πολλές θέσεις που διαθέτει αν και δεν τις μαρτυρά το μέγεθός του!

Σε ροζ – τι άλλη; – απόχρωση, το συγκεκριμένο Backpack με βοηθά στην οργάνωση των πραγμάτων που χρειάζεται να έχω μαζί μου για τις βόλτες με τη Βαλέρια (και σύντομα και με το Νο2 τριανταφυλλάκι) και όχι μόνο. Αρχικά, λατρεύω το ότι διαθέτει δύο μεταλλικούς δακτυλίους και έτσι μπορεί να συνδεθεί με τα καρότσια μας (ναι πλέον έχουμε πολλά χαχα). Αυτό όμως που το καθιστά πραγματικό πολύ-εργαλείο είναι οι θήκες και τσέπες που διαθέτει π.χ. για ομπρέλα, μπιμπερό ή τον θείο Μίμη τον αρκούδο ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΓΙΚΗ ΤΣΕΠΗ, από την οποία μπορούμε να βρούμε αυτό που θέλουμε μέσα στο σακίδιο χωρίς να ανοίξουμε το κύριο φερμουάρ. Τέλος, εξίσου σωτήριος είναι και ο ιμάντας με ένα γάντζο, που βρίσκεται μέσα στο σακίδιο για να «κρεμάτε» (και να μην χάνετε – ψάχνετε με τις ώρες) τα κλειδιά σας.  

Όλα τα προϊόντα τα πήρα απο το official site lamillou.gr

Ελάτε να συζητήσουμε στα σχόλια!

My Youtube channel

Follow me on Instagram @elena_ioannidou_lamaj

Facebook @watabout.gr

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *