Ορκίζομαι στο όνομα τους: Καλλυντικά από τη Makeup Revolution!

0 5

Αυτό το θέμα θέλω να το κάνω από το Πάσχα που μας πέρασε (!!!). Δεν ξέρω γιατί αλλά έδινα πάντα προτεραιότητα σε κάτι άλλο που προέκυπτε και δεν είχα καταφέρει | μέχρι σήμερα | να σας μιλήσω για τη μάρκα καλλυντικών που μου άλλαξε τη ζωή (υπερβολές ┆μπορεί και όχι).

 

Την Make Up Revolution δεν τη γνώριζα και το πιο πιθανό είναι πως (δυστυχώς) δεν τη γνωρίζετε και πολλές από εσάς. Την ανακάλυψα εντελώς τυχαία όταν ανέβηκα στο πατρικό μου στην Ξάνθη για τις διακοπές του Πάσχα, σε μια από αυτές τις | δεν θα ψωνίσω τίποτα | βόλτες στα Hondos Center.

 

Όντως δεν θα αγόραζα τίποτα (οκ μια βούρτσα για τα μαλλιά, τίποτα δηλαδή) γιατί την προηγούμενη ημέρα είχα κάνει μια στάση στη Θεσσαλονίκη και άφησα το μισό μου βιός στο κατάστημα της NYX (δεν είχαν έρθει ακόμη στην Αθήνα).

 

Το stand της κάπου χωμένο ανάμεσα στα καλλυντικά ευρείας, ίσα που το πρόσεχε το μάτι σου. Για να είμαι ειλικρινής δεν θυμάμαι καθόλου τι ήταν αυτό που με έκανε και σταμάτησα να το επεξεργαστώ (ευτυχώς Παναγία μου). Με μια γρήγορα ψακτική είδα πως είχε ΜΟΝΟ παλέτες. Παλέτες σκιών, ρουζ, bronzer/highlighter, color correctors κ.ο.κ.

 

Έπιασα τυχαία στα χέρια μου ένα tester που είχε έναν συνδυασμό από ρουζ και highlighters (για όσες την αναζητήσετε είναι η Golden Sugar από τη σειρά Ultra Blush Palette) και έκανα δοκιμή το χρώμα στο χέρι μου, από την απόχρωση που βρίσκεται πάνω αριστερά. Ένα έντονο σαμπανιζέ με χρυσές κηλίδες.

 

Αυτό ήταν! Αρχικά, κόντεψα να τυφλωθώ (υπερβολές Νο2 ┆μπορεί και όχι). Δεν είχα ξαναδει ποτέ μου τόσο πολύ έντονο highlighter το οποίο έγραφε τόσο εύκολα στο χέρι με το απαλότερο – πιστέψτε με – πέρασμα. Από εκεί και έπειτα μια σχέση ζωής γεννήθηκε και θα σας πω μόνο τα παρακάτω:

  • Έφυγα από το κατάστημα αγοράζοντας 4 παλέτες. Δύο για τα μάτια (αυτές που βλέπετε στη φωτογραφία) και δύο με ρουζ/highlighters.
  • Η κάθε μια από αυτές κοστίζει -αν δεν κάνω λάθος – γύρω στα 10 με 13 ευρώ MAX.
  • Η συγκεκριμένη εταιρεία με έκανε να αγαπήσω τις παλέτες, τις οποίες έχω βολευτεί απόλυτα πλέον και νομίζω δύσκολα θα αγοράσω ξανά μεμονωμένα προϊόντα. Ειδικά αυτές των σκιών με έχουν κυριολεκτικά σώσει αφού μπορώ να κάνω άπειρους συνδυασμούς και οι συγκεκριμένες έχουν τα πιο βολικά, καθημερινά χρώματα!
  • Θα είναι ότι καλύτερο έχετε δοκιμάσει ποτέ στη ζώη σας εφόσον κάνουν τα πάντα. Έχουν μοναδικές αποχρώσεις, κάθε παλέτα διαθέτει απίστευτους συνδυασμούς από ματ και μεταλλικά και γράφουν τόσο μα τόσο τέλεια.
  • Όταν πήγα με την κολλητή μου στα Hondos της Αθήνας (ναι, για να πάρω και άλλες) έκανα δύο πωλήσεις! Με αυτό εννοώ ότι όπως τα περιέγραφα και τα έδειχνα στην κολλητή μου, ψώνισαν δύο κυρίες λόγω των όσων έδειχνα και έλεγα χαχαχαχα! Αυτό το αναφέρω για να τονίσω και τον ζήλο μου απέναντι στη μάρκα αλλά και γιατί πραγματικά δεν χρειάζεσαι και πολλά για να γίνουν και δικές σου αγαπημένες. Μια δοκιμή θα σε πείσει!

 

Το μόνο πρόβλημα δυστυχώς, είναι η διαθεσιμότητά τους.

  1. Τα έχω βρει μόνο σε Hondos Center αλλά και εκεί δεν τα έχουν σε όλα τους τα καταστήματα (πχ. Μαρούσι δεν θα τα βρείτε)
  2. Σε όσα τα έχουν θα βρείτε απειροελάχιστα πράγματα. Έχω πάει και σε Ερμού και σε Ομόνοια και έχω να αναφέρω πως το stand της Ξάνθης είναι το διπλάσιο.

Αλλιώς, ηλεκτρονικά από εδώ

Διανομέας στην Ελλάδα: makeuprevolution.gr

 

Πείτε μου αν θέλετε review και για τις παλέτες των Ρουζ.

Ελάτε να συζητήσουμε κάτω στα σχόλια

 Facebook @watabout.gr

Ακολουθήστε με στο Instagram @w.at.about

σας αγαπώ

 

 

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *