Ραγάδες | Πρόλαβε Τις Πριν Βγουν, Χωρίς Να Είσαι (απαραίτητα) Έγκυος | FREZYDERM PREVENSTRIA CREAM

0 2

Μακάρι να μου είχε μιλήσει κάποιος για αυτήν την κρέμα νωρίτερα…Και δεν εννοώ νωρίτερα στις εγκυμοσύνες μου. Εννοώ νωρίτερα στη ζωή μου. Τότε που το βάρος μου έκανε “τραμπάλα” από τις απότομες αλλαγές και έβλεπα τη χαλάρωση και τις ραγάδες να κάνουν σταδιακά την εμφάνιση τους. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ όμως δε λένε; Η κρέμα πρόληψης των ραγάδων, Prevenstria της Frezyderm είναι ότι καλύτερο μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου, αν σε απασχολεί η αποδυνάμωση του δερματικού ιστού, η χαλάρωση και η δημιουργία ραβδώσεων – ραγάδων.

Από την πρώτη μου εγκυμοσύνη – όπως συμβαίνει σε όλες μας – άρχισε να με απασχολεί το θέμα των ραγάδων και πιο συγκεκριμένα η πρόληψή τους (να σημειωθεί οτι στην ευρύτερη περιοχή κοιλιά – στομάχι δεν είχα ούτε πριν). Στην αγορά υπάρχουν άπειρα προϊόντα αλλά ως γνωστόν δεν κάνουν όλα για όλους έτσι μετά από αρκετές δοκιμές – και στις δύο εγκυμοσύνες πλέον – έχω αγαπήσει κάποια και έχω απορρίψει κάποια άλλα. Η συγκεκριμένη ανήκει φυσικά στις αγαπημένες μου και όσο τη χρησιμοποιώ, τόσο αυτό επιβεβαιώνεται!

Αρχικά, το πιο βασικό, δεν έχουν εμφανιστεί ραγάδες. Αυτό που εγώ έχω καταλάβει σε σχέση με τη δημιουργία και πρόληψή τους είναι πως χρειάζεται να εφαρμόζονται προϊόντα τα οποία προσφέρουν πολύ μεγάλη ελαστικότητα, υγρασία και ενυδάτωση στην περιοχή, τα οποία να χρησιμοποιούνται καθημερινά, με ευλάβεια (πρωί-βράδυ)! Αυτή τη δουλειά την κάνουν σίγουρα και τα έλαια σώματος (αγαπημένο μου, το L’Erbolario Ambraliquida) αλλά το “πρόβλημα” εδώ είναι πως – ειδικά το καλοκαίρι που τα υφάσματα είναι και πιο λεπτά – αφήνουν λεκέδες στα ρούχα όταν πρέπει να ντυθείς αμέσως και να βγεις από το σπίτι. Η συγκεκριμένη λοιπόν κρέμα είναι “μαγική” γιατί από όοοολες όσες έχω δοκιμάσει έχει την ιδιότητα να απορροφάται σε κλάσματα δευτερολέπτου και μου επιτρέπει να φορέσω αμέσως και το σατέν μου φόρεμα ακόμη (ναι χωράω για την ώρα χαχα).

Δεν απευθύνεται όμως μόνος στις εγκύους αλλά αφορά και στην περίοδο της εφηβείας και όποτε σημειώνεται απότομη αλλαγή βάρους (πχ. κατά τη δίαιτα). *Στην εγκυμοσύνη είναι κατάλληλη από τον 3ο μήνα της κύησης και 1-2 μήνες μετά τον τοκετό.

Τα συστατικά της:

Ulva Lactuca extract: Προστασία της ελαστίνης | Ενεργοποίηση της κυτταρικής αναπνοής | Αύξηση ενυδάτωσης
Trimethylglycine | Phytosterols: Βελτίωση ελαστικότητας και δερματικής υφής
CM-Glucan: Αύξηση δερματικής ανθεκτικότητας
Εκχύλισμα Αβοκάντο (Persea Gratissima) | Μαλακτικές ουσίες: Μαλακτική δράση

Tip: Επειδή έχει εξωπραγματικά έντονη απορροφητική δράση, αν νιώσετε οτι λίγο σας τραβάει στην περιοχή της κοιλιάς, βάλτε υπέρ-ελάχιστη ποσότητα από κάποιο λαδάκι, μαζί με την κρέμα.

Θα την βρείτε σε ΟΛΑ τα φαρμακεία (in store & online).

Ελάτε να συζητήσουμε στα σχόλια!

My Youtube channel

Follow me on Instagram @elena_ioannidou_lamaj

Facebook @watabout.gr

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *