Το θέλεις ΤΩΡΑ : MUA Luxe Set & Reflect Finishing Kit!

0 1

Στην καρδιά του Ιουνίου, το καλοκαίρι ΔΕΝ έχει έρθει ακόμη (όπως θα θέλαμε) και αυτό με κάνει να αισθάνομαι λίγο καλύτερα για την τεράστια καθυστέρηση στα blogging καθήκοντά μου.

 

Όχι; Δεν το έσωσα; Οκ θα προσπαθήσω να το σώσω παρακάτω αφού σε αυτό το άρθρο αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν θα σας παρουσιάσω αρκετά πράγματα που έχω ανακαλύψει το διάστημα που έλειπα διαδικτυακά και που πραγματικά με έχουν ενθουσιάσει για τρεις βασικούς λόγους:

  1. Αφορούν σε brands που δεν είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω ποτέ και που κάποια  από αυτά δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν.
  2. Τα προϊόντα τους είναι τόσο καλά που νιώθεις ότι η φράση «βρήκα το τέλειο….» είναι πραγματικά άχρηστη να λέγεται γιατί μονίμως το ένα είναι καλύτερο – ή αντίστοιχα καλό – με το άλλο.
  3. Είναι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. Όχι, διόρθωση. Είναι ένα σκαλί πιο πάνω από αυτό που λέμε value for money αφού όχι απλά «βγάζουν» τα λεφτά τους αλλά αρχίζεις να αναρωτιέσαι ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ κοστίζουν ΜΟΝΟ τόσο;

Στο θέμα μας όμως.

 

Όσο περνούν τα χρόνια αρχίζω να έχω μια μεγαλύτερη αδυναμία στις παλέτες. Όχι, δεν ταξιδεύω συχνά αλλά τη λιγοστή ώρα που έχω το πρωί για να ετοιμαστώ, δεν έχω χρόνο να συγκεντρώνω 45 πραγματάκια για να βαφτώ και προτιμώ πλέον τα kits που είναι εύχρηστα και μου λύνουν τα χέρια αφού έχουν τουλάχιστον 2 διαφορετικά είδη μακιγιάζ που μπορώ να χρησιμοποιήσω χωρίς να ψάχνομαι σε ένα βουνό από καλλυντικά και να καθυστερώ.

 

Από την άλλη, αν και όσες φορές πάρω στην τσάντα μου τα καλλυντικά της ημέρας ξέρω πως σπάνια θα κάνω touch ups στο μακιγιάζ μου, ακόμη κι έτσι δεν θέλω να κουβαλάω ένα micro νεσεσέρ με 800000 πράγματα. Προτιμώ 1-2 που θα καλύπτουν όσες περισσότερες ανάγκες.

 

Το brand της MUA το παρακολουθούσα κυρίως στο instagram αλλά δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να πάρω κάτι (δεν ξέρω γιατί) μέχρι πρότεινος. Τα καλλυντικά τους είναι από τα πιο οικονομικά που θα βρεις στην αγορά και η γκάμα που έχουν δεν θα σε απογοητεύσει καθόλου!

 

Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα προϊόν που έχω ΛΑΤΡΕΨΕΙ και δεν είναι άλλο από το Luxe Set & Reflect Finishing Kit. Όπως λέει και το όνομά του είναι ένα πάρα πολύ χρήσιμο kit αφού συνδυάζει 2 βασικά προϊόντα. Μια πούδρα και ένα highlighter.

 

Η συσκευασία του, εκτός από πολύ κομψή και insta friendly είναι και πανέξυπνη αφού περιλαμβάνει 2 προϊόντα που βρίσκονται το ένα πάνω στο άλλο, χωρίς να είναι ενοχλητικά ογκώδης και εφόσον είναι και τα δύο σε μορφή πούδρας, δεν σκορπίζεται η μια δίπλα στην άλλη.

 

Ο άλλος λόγος που τη θεωρώ πανέξυπνη είναι γιατί περιλαμβάνει δύο βασικά «εργαλεία» τα οποία – μετά το κραγιόν – είναι πιστεύω και τα μόνα που αξίζει/χρειάζεται να ανανεώσεις μέσα στη μέρα σου, άρα και να τα έχεις στην τσάντα σου.

 

Η πούδρα είναι αόρατη και κάνει το τέλειο setting στο μακιγιάζ σου ενώ εξαφανίζει πραγματικά κάθε ίχνος λιπαρότητας. Ωστόσο επειδή έχει λευκή απόχρωση θα πρότεινα να τη χρησιμοποιείτε τις μέρες που δεν δίνετε έμφαση σε αυτό που λέμε «ηλιοκαμμένη επιδερμίδα» γιατί όσο διάφανη και να είναι αφήνει ένα τόσο – όσο ανοιχτό χρώμα σε πολύ σκούρα βάση.

 

Ο πρωταγωνιστής ωστόσο είναι το highlighter για το οποίο δεν ξέρω αν χρειάζεται πραγματικά να περιγράψω κάτι αφού πιστεύω πως η φωτογραφία μιλάει από μόνη της. Είναι ένα από τα πιο έντονα highlighters που υπάρχουν εκεί έξω και αυτός που θα σας κοιτάξει θα χρειαστεί γυαλιά ηλίου για να μην «τυφλωθεί». Είναι τόσο έντονο που ΠΡΟΣΟΧΗ μην ξεγελαστείτε και πάρετε πολύ προϊόν – όπως έκανα εγώ βιαστικά, την πρώτη φορά – γιατί θα μοιάζετε με ντισκομπάλα. Καλύτερα λίγο – λίγο και να δουλέψετε σταδιακά την ένταση που επιθυμείτε.

 

Το καλύτερο φυσικά σας το άφησα για το τέλος. Η τιμή του ΑΠΟΛΥΤΟΥ αυτού beauty gadget είναι μόλις 10 ευρώ και ΟΧΙ δεν έχει κανένα μα κανένα μειονέκτημα!

 

Θα το βρείτε εδώ

 

Πείτε μου και εσείς αν έχετε δοκιμάσει το συγκεκριμένο kit ή έχετε να μου προτείνετε κάποιο .  

Ελάτε να συζητήσουμε κάτω στα σχόλια.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *