GLOV body massage | εσύ θες να διώξεις την κυτταρίτιδα;

0 1

Δεν είναι κακό να θες να ξεφορτωθείς την κυτταρίτιδα. Κακό είναι να νομίζεις ότι θα το πετύχεις σε μια μέρα, κάνοντας μόνο ένα πράγμα και κατά προτίμηση αυτό το κάτι θα ήθελες μάλλον να είναι ένα μαγικό!

 

Well, χάρη στα 80000 προγράμματα επεξεργασίας των φωτογραφιών ναι μπορείς να το καταφέρεις, τι γίνεται όμως με την πραγματικότητα;

 

Όπως είπα και στην αρχή δεν είναι κακό να θες να ξεφορτωθείς την κυτταρίτιδα. Δεν είναι κακό να θες να ξεφορτωθείς κάποια περιττά κιλά, δεν είναι κακό να θες να έχεις άψογο δέρμα.

 

Είναι κακό να το θες για «λάθος» λόγους | που δεν θα αναλύσουμε εδώ σήμερα.

 

Είναι κακό να το θες και να μην κάνεις τίποτε για αυτό.

 

Χρόνος μπαίνει, χρόνος βγαίνει και σε κάθε γενέθλια, σε κάθε αλλαγή έτους, σε κάθε φθινόπωρο που ξεκινά εσείς και εγώ δίναμε υποσχέσεις στον εαυτό μας για αυτοβελτίωση και νέους στόχους που κατά 90% δεν ακολουθήσαμε ποτέ.

 

Εγώ φέτος αποφάσισα να με εκπλήξω και να πάρω μπρος. Παράπονο δεν έχω, αυτή η χρονιά είναι πολύ γεμάτη για εμένα και αν κάτι με χαρακτηρίζει είναι πραγματικά το να θέτω στόχους που θέλω να κατακτήσω.

 

Ένας από αυτούς ήταν να βελτιώσω τη διατροφή μου και να σταματήσω να κάνω κακό στον εαυτό μου – ναι κάνεις κακό στο σώμα σου και στην ψυχολογία σου κατ’ επέκταση, αν δεν τρέφεσαι σωστά, όσο πρέπει, τις ώρες που πρέπει και με τη συχνότητα που πρέπει.

 

Αποτέλεσμα; Από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα κατάφερα να χάσω – χωρίς να το επιδιώξω επί τούτου – 12 ολόκληρα κιλά. Νηστική δεν έμεινα ούτε μια μέρα. Σοκολάτες; Έτρωγα. Προφανώς με μέτρο. Τότε; Θέλετε να το πετύχετε και εσείς;

 

Αν με ρωτάτε ποιο είναι το φοβερό και τρομέρο μυστικό η απάντησή μου είναι το μέτρο, η υπομονή, η σωστή μέθοδος και φυσικά η συστηματικότητα. Πάρτε για παράδειγμα τους κοιλιακούς. Κανείς δεν τους έχτισε σε ένα βράδυ. Ή τα λευκά δόντια. Ξέρετε οτι πρέπει να βουρτσίζουμε τα δόντια μας 3 φορές τη μέρα για 3 λεπτά;

 

Το ίδιο ισχύει και για την κυτταρίτιδα την οποία έχουμε όλες και την οποία μισούμε όλες. Σήμερα δεν σας γράφω για να σας κάνω υποδείξεις για τη διατροφή – αν και προφανώς αν πίνεις 800000 λίτρα αναψυκτικά τη μέρα για παράδειγμα, καταλαβαίνεις ότι ελπίζεις μάταια στο θαύμα – αλλά για να σας συστήσω ένα καταπληκτικό γάντι | ναι, γάντι | το οποίο ανακάλυψα στο internet και που με βοήθησε ουσιαστικά να βελτιώσω την όψη και την υφή της επιδερμίδας μου χάρη στη συστηματική χρήση του.

 

Το GLOV λοιπόν έρχεται από την Πολωνία και στην ουσία πρόκειται για ένα γάντι massage με επεξεργασμένες ίνες από bamboo, οι οποίες ενισχύουν την αιματική και την λεμφική κυκλοφορία, βοηθώντας στην αποβολή των τοξινών.

 

Τι πρέπει να κάνετε; Να το χρησιμοποιήτε καθημερινά στο μπάνιο σας (με τέτοιο καύσωνα όλοι κάνουμε 45 μπάνια τη μέρα έτσι και αλλιώς), αντί για ένα απλό σφουγγάρι, μαζί με το σαπούνι ή το αφρόλουτρό σας. Είναι πάρα πολύ απαλό και δεν «γδέρνει» το δέρμα.

 

Θέλει τουλάχιστον 30 μικρές, κυκλικές, ανοδικές κινήσεις – η υπομονή που λέγαμε – αλλά πιστέψτε με, μέσα σε ένα μήνα θα ξεκινήσετε να βλέπετε ότι σταδιακά η κυτταρίτιδα απομακρύνεται και το δέρμα σε μηρούς και γλουτούς γίνεται όλο και πιο λείο και απαλό.

 

w@about a tip: Χρησιμοποιήστε το αν θέλετε και με το αγαπημένο σας scrub ή μόνο με νερό!

Εννοείται πως το φούξια χρώμα ήταν ένας ακόμη λόγος για να το βάλω στη ζωή και στο μπάνιο μου.

Αν θες να το κάνεις δικό σου, δήλωσε συμμετοχή στο Instagram μου εδώ

 

εσείς τι καλό κάνατε φέτος για τον εαυτό σας;

ελάτε να συζητήσουμε κάτω στα σχόλια

Facebook @watabout.gr

Ακολουθήστε με στο Instagram @w.at.about

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *