Mαλλιά Μετά Την Εγκυμοσύνη | Πως Μείωσα Την Τριχόπτωση Κατά 53%!

0 1

Αν κάτι με εξόργισε πέρυσι (ναι, εντάξει δεν ήταν μόνο ένα) και είχα μιλήσει επανειλημμένα για αυτό, ήταν το έντονο – πολύ έντονο – πρόβλημα τριχόπτωσης που αντιμετώπισα μετά τη γέννηση της Βαλέριας. Αυτό σε συνδυασμό με την πολύ λεπτή τρίχα που έχω, με έκανε κυριολεκτικά να τρέμω στην ιδέα του οτι μπορεί να χάσω σημαντικό μέρος των μαλλιών μου και η κατάσταση να γίνει παραπάνω από “απλά, αισθητικά προβληματική”. Έχοντας αυτό στο μυαλό, φέτος, στη δεύτερη εγκυμοσύνη πήρα την κατάσταση στα χέρια μου – και όχι τα μαλλιά μου (χιουμοράκι) με το Invati Advanced από την AVEDA, το οποίο

όχι μόνο με έσωσε από την τριχόπτωση αλλά με έχει βοηθήσει να μακρύνω τα μαλλιά μου. Κάτι που δεν συνέβαινε ΠΟΤΕ!

‘Οπως έχω αναφέρει πολλές φορές, για τις ανάγκες των μαλλιών μου εμπιστεύομαι μόνο επαγγελματικά προϊόντα γιατί πραγματικά είναι μια επένδυση με την οποία έχω δει ουσιαστική διαφορά. Η AVEDA διαθέτει επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών,  προσώπου και σώματος φυσικής προέλευσης έως και 98% (χωρίς ορυκτά πετρελαίου ή νερό) και είναι μια εταιρεία με την οποία “φλέρταρα” για καιρό!

Από τη μέρα που γέννησα, εδώ και δύο μήνες, χρησιμοποιώ τη σειρά Invati Advanced (έχω το σαμπουάν, το conditioner και τη μάσκα) που χαρίζει άμεσα όγκο και δυναμώνει τα μαλλιά, μειώνοντας την τριχόπτωση κατά 53% – ένα ποσοστό που είναι αρκετά ικανοποιητικό αλλά και λογικό (όπως με καθησύχασε η γυναικολόγος μου) αν σκεφτεί κανείς πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, προς το τελευταίο 3μηνο συνήθως, τα μαλλιά σταματούν να πέφτουν και μετά τη γέννα η τρίχα “οφείλει” να ολοκληρώσει τον κύκλο της και για αυτό παρουσιάζεται το πρόβλημα της τριχόπτωσης σε όλες τις γυναίκες.

Αξιοποιόντας τη δύναμη της Αγιουρβέδας, του κουρκουμά και άλλων φυσικών συστατικών προκειμένου να ενισχύσει την τρίχα εις βάθος, η σειρά απευθύνεται σε γυναίκες που

  • ανησυχούν για τα λεπτά μαλλιά τους (το έχω, check)
  • ταλαιπωρούνται από εμφανή τριχόπτωση (check, check)
  • ή σπάσιμο με το πιάσιμο αλογοουράς (check) και τη χρήση extensions,
  • ενώ αποτελεί ένα σημαντικό βοήθημα για όσες γυναίκες βρίσκονται στη μετά την εγκυμοσύνη περίοδο, όπως εγώ (check, check, check).

Ψέμματα δεν θα σας πω, ξεκίνησα να τη χρησιμοποιώ με τρόμο, φοβούμενη μήπως δεν κάνει τίποτα τελικά ή με το φόβο μήπως η φύση και ο κύκλος της τρίχας μου, είναι πιο ισχυρά αλλά ευτυχώς διαψεύστηκα πανηγυρικά! Η τριχόπτωση που έχω συναντήσει μέχρι στιγμής είναι καθ’όλα φυσιολογική – και κυρίως οφείλεται στο οτι τα έχω συνέχεια πιασμένα – και αυτό που με έχει ενθουσιάσει είναι ότι:

  1. Είναι πραγματικά τόσο φυσικά ως προϊόντα που κάθε φορά νομίζω οτι κάποιος μόλις τα “μαγείρεψε” και μου τα έδωσε να τα χρησιμοποιήσω
  2. Το conditioner είναι μακράν, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ conditioner που έχω δοκιμάσει στη ζωή μου και αξίζει να πάρετε έστω μόνο αυτό αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι από την AVEDA. Κυριολεκτικά είναι λες και ξεμπερδεύει τα μαλλιά μου πριν καν το εφαρμόσω. Μου δίνει την αίσθηση οτι μόλις τα τύλιξε ένα πέπλο από μετάξι!

Τα προιόντα της AVEDA θα τα βρείτε σε πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα και αυτήν την περίοδο είναι σοφό να εκμεταλευτείτε τις εκπτώσεις που υπάρχουν παντού, όπως έκανα εγώ και πήρα μερικά ακόμη hair products τους για να δοκιμάσω.

Stay tuned…

Share your love

My Youtube channel

Follow me on Instagram @elena_ioannidou_lamaj

Facebook @watabout.gr

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *