Έκανα Την Πιο Matte Κίνηση Κατά Της Λιπαρότητας Του Προσώπου Μου

0 2

Σας έχει τύχει να απολαμβάνετε πραγματικά τη στιγμή που εφαρμόζετε ένα προϊόν ομορφιάς / φροντίδας στο πρόσωπό σας; Όχι μόνο βλέποντας θεαματικά αποτελέσματα αλλά και κατά τη διάρκεια. Αυτό έχω πάθει εγώ με το ηφαιστειακό gel καθαρισμού Normaderm Phytosolution από τη Vichy, για matte αποτέλεσμα!

Αν το έχετε προσέξει, δεν αλλάζουμε μόνο εμείς αλλά και η επιδερμίδα μας. Άλλες ανάγκες έχει από ηλικία σε ηλικία, ενώ παρουσιάζει αλλαγές και από συνθήκες σε συνθήκες.

Κάπως έτσι λοιπόν και μετά την πρώτη μου εγκυμοσύνη, κατάλαβα πως η επιδερμίδα του προσώπου μου αν και παραμένει μεικτή, οι ζώνες που παρουσιάζαν λιπαρότητα έγιναν ακόμη πιο λιπαρές και αυτό άρχισε να με ενοχλεί. Ετσι, στην αναζήτησή μου για κάποιο προϊόν καθαρισμού, “έπεσα” σε αυτό το τζελ το οποίο περιέχει άργιλο, ηφαιστειακό περλίτη και σαλικυλικό οξύ. Ένα “κοκτέιλ” που υπόσχεται να απομακρύνει την περίσσεια ποσότητα σμήγματος, να απελευθερώσει τους πόρους και να χαρίσει ματ αποτέλεσμα.

Αρχικά δεν σας κρύβω οτι το φοβόμουν γιατί στο παρελθόν έχω δοκιμάσει και άλλα αντίστοιχα προϊόντα και το αποτέλεσμα ήταν είτε το να μην κάνουν απολύτως τίποτα, είτε να οδηγούν στο άλλο άκρο, στην υπερβολική ξηρότητα. Εδώ όμως στάθηκα τυχερή!

Το πρώτο που με κέρδισε – και πραγματικά το απολαμβάνω σε κάθε εφαρμογή – είναι η μυρωδιά του. Το πιο βασικό όμως είναι πως έχει ρυθμίσει απόλυτα την λιπαρότητα στα σημεία που έχω ανάγκη, χωρίς να προκαλεί ξηρότητα στο υπόλοιπο πρόσωπο ή να μου αφήνει την ανυπόφορη αίσθηση τραβήγματος.

Well done Vichy!

Ελάτε να συζητήσουμε στα σχόλια!

My Youtube channel

Follow me on Instagram @elena_ioannidou_lamaj

Facebook @watabout.gr

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *